Juha ja Tiina Timoselle K-Marketit Aittarannasta ja Hammaslahdelta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.6.2020 Juha ja Tiina Timoselle tulee kaksi K-Marketia lisää Joensuusta, K-Market Aittaranta ja K-Market Hammaslahti. Heillä on jo entuudestaan kaupungissa kolme K-Marketia.

Kaupat siirtyvät heille 6.7., ja heidän muut K-Marketinsa ovat Noljakka, Ranta-Mutala ja Suvantokatu.

”Erittäin mielenkiintoisia kauppapaikkoja ja hyvin erilaisia verrattuna nykyisiin kauppoihimme. Olemme intoa täynnä ja mielenkiinnolla käymme kehittämään kauppoja oman ja asiakkaiden näköisiksi”, iloitsevat Tiina ja Juha. ”Hammaslahteen on tulossa jossain vaiheessa remontti ja päästään tekemään sinne toivottavasti nopeasti uuden ajan K-Marketia sinne.”

Kummankin kaupan liikeideana on loistava palvelu ja nopea asiointi

”Kumpaankin kauppaan on tulossa hyvin erityyppiset liikeideat ja pyrimme toteuttamaan omia vahvuuksia kummassakin kaupassa. Kauppoihin on tulossa omat vastuuhenkilöt, jotka pyörittävät kaupan arkea” kertovat Timoset. ”Kaikkien kauppojemme tärkein liikeidea on nopea asiointi ja loistava palvelu, ja näitä pyritään toteuttamaan myös tulevissa kaupoissa.”

Vastuullisuustyö kuuluu Timosten nykyisten ja tulevien K-Marketien arkeen: ” Kesko on maailman vastuullisin ruokakaupan toimija, joten vastuullisuuden on oltava keskeistä myös meille kauppiaille kaikessa tekemisessä. Tunnemme vastuumme työnantajina lukuisille työntekijöillemme sekä tietenkin asiakkaille noudattamalla kaikkia ruokakauppaa koskevia lakeja ja säädöksiä”, Juha toteaa.

Juha ja Tiina Timonen ovat toimineet K-kauppiasyrittäjinä yhdeksän vuotta, Juhalla on kaupan alan töitä jo tehtynä 17 vuoden ajan.

Timosten perheeseen kuuluvat 6- ja 8-vuotiaat lapset. Tiina kertoo viettävänsä vapaa-aikansa mieluiten lasten kanssa touhuamiseen ja ratsastukseen. Juha on lentopalloilija ja pelaa Outokummun joukkueessa 2-sarjaa sekä on mukana Karelian Hurmoksen hallituksessa.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös