Juha ja Saija Happonen K-Rauta Ylöjärven kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.12.2020 KLO 8.30 Juha ja Saija Happonen aloittavat K-Rauta Ylöjärven kauppiaina 28. joulukuuta. Paras asiakaspalvelu on uusille kauppiaille kunnia-asia, ja he pyytävät asiakkaita kertomaan toiveistaan.

”K-Rauta Ylöjärvi on perinteinen ja tunnettu kauppapaikka. Lähdemme yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa toteuttamaan täyden valikoiman rautakauppaa niin kuluttaja-asiakkaille kuin yritysasiakkaille. Paras asiakaspalvelu on kunnia-asiamme!” Happoset kertovat.

”Muutoksia on luvassa muun muassa puutavaran ja puutarhan tuotealueiden  kehittämisessä entistäkin asiakaslähtöisemmin. Korostamme jatkossakin jo saavutetun huikean asiakastyytyväisyyden ja asiakaskohtaamisen merkitystä. Edellisten kauppiaiden työtä on hyvä jatkaa. Lämpimästi tervetuloa asioimaan, tutustumaan ja kertomaan toiveista!” kehottavat Juha ja Saija Happonen asiakkaitaan.

K-Raudan suomalaisten tuotteiden valikoimasta valikoituu kauppiasparin suosikiksi laadukas Cello-maalien tuoteperhe.

Juha ja Saija Happosen kauppiasura alkoi 2007 Kauhajoen Rautia-kauppiaina. ”Juha on ottanut ensimetrinsä rautakaupassa 1994 Jyväskylässä ja kiintymys oli valmis”, vitsailevat Happoset. Matkan varrella hän on suorittanut kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnon ja kauppiasvalmennuksen. Saija Happonen tuli mukaan miehensä rinnalle rautakaupan arkeen 2008 lasten hoitovapaan jälkeen. Hän siirtyi rautakaupan työhön muulta alalta ja kertoo, että siirtyminen rautakauppaan toi sopivasti haasteita, joita pohjalainen sisukkuus ja tiedonhalu auttoi kummasti eteenpäin. Saija on myös hankkinut työn ohessa yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Juha ja Saija Happosen perheeseen kuuluvat 14-vuotiaat kaksospojat ja 8-vuotias tytär sekä Messi-kissa. Harrastuksena molemmilla on höntsäkoris ja kesäisin beach volley.

Lisätietoja:
K-kauppias Juha Happonen, puh. 040 549 3475, juha.happonen@k-rauta.fi
K-kauppias Saija Happonen, puh. 044 040 4321, saija.happonen@k-rauta.fi

Takaisin ylös