Jouni Tuomisen kauppaperheeseen K-Market Pikku-Kamppi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.5.2020 K-kauppias Jouni Tuominen ottaa luotsattavakseen kesäkuussa K-Market Kampin, joka muuttaa nimensä samalla Pikku-Kampiksi. Jouni Tuominen on entuudestaan kauppiaana K-Supermarket Kampissa.

K-Market Pikku-Kamppiin on käynti Salomonkadun puolelta. Kauppa on nyt poikkeustilanteen vuoksi suljettuna ja siellä tullaan järjestämään tiloja uudelleen uutta valikoimaa varten. ”Uskon, että Pikku-Kamppi saadaan avattua juhannuksen jälkeen”, Jouni Tuominen sanoo.

”Uusi kauppias ja uudet valikoimat”, kertoo kauppias-Jouni Pikku-Kampin suunnitelmista. ”Tuomme Pikku-Kamppiin ”ison” Kampin parhaat palvelut ja asiakkaiden suosikit kuten heti mukaan otettavat ja isossa Kampissa valmistetut ateriat, täytetyt leivät ja välipalat”.  Valikoimiin tulee myös K-Supermarketissa pakatut lihat ja kalat sekä runsas laadukkaiden Pirkka-tuotteiden valikoima.

K-Market Kampin henkilökunta jatkaa Jouni Tuomisen palveluksessa.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös