Hyrylän K-Supermarket Hyrrä pyöräytetään täysin uudeksi kaupaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.3.2020 Hyrylän K-Supermarket Hyrrä uudistetaan täysin kevään aikana. Hyrrästä kuoriutuu nykyaikainen asiakkailleen räätälöity entistäkin tavallista parempi ruokakauppa. K-kauppiaina Hyrrässä toimivat Pasi Hentilä ja Maarit Pyykkö.

”Hyrrän uudistustöitä on suunniteltu huolella ja rauhassa, että lopputulos on asiakkaille paras mahdollinen”, kauppias Pasi Hentilä kertoo. ”Vuosi K-Supermarket Hyrrässä on vierähtänyt nopeasti, jonka aikana olemme päässeet tutustumaan asiakkaisiin ja kuulemaan heidän toiveitaan uudesta Hyrrästä. Olemme saaneet arvokkaita ideoita asiakkailtamme, joita nyt pääsemme toteuttamaan. Paljon uutta onkin luvassa.”

Hyrrään saadaan oma jauholeipomo, kaupassa valmistetaan alusta pitäen sushit, tuoreosastot kasvavat suuremmiksi ja toimivimmiksi sekä palvelulinjastoon tulee lisää pituutta. Kauppaan tulee tilat kalan savustukseen ja koko hinnannäyttö muuttuu sähköiseksi. Myymälän lisäksi samassa yhteydessä uusitaan pihapysäköinti ja -halli, hissi sekä kierrätyspiste.

Kaikki kylmäkalusteet uusitaan ja ne valmistetaan Porvoossa. Valaistus tulee tapahtumaan led-tekniikalla niin myymälässä, pihalla kuin parkkihallissakin. Asioinnin helpottamiseksi Hyrrään tulee myös kolme itsepalvelukassaa.

Hyrrästä tulee lähes hiilineutraali

Uudistustöissä on otettu huomioon erityisesti energiatehokkuus. Valaistus on suunniteltu kokonaisuutena ja se säädetään osastokohtaisesti. Kaupan kylmäjärjestelmä vaihdetaan luonnollista ja ympäristöystävällistä kylmäainetta käyttävään laitokseen. Uusi energiankierrätysjärjestelmä tuottaa lähes koko rakennuksen lämmitykseen tarvittavan energian, sähkönkulutus alenee kolmanneksen ja katolle asennetaan aurinkosähköpaneelit. Ilmanvaihtokoneet uusitaan myös sähköä säästäviin ja peremmin hukkalämpöä talteen ottaviin. ”Nämä toimet ovat Hiilineutraali ruokakauppa -konseptin tärkeitä askeleita. Hyrrä muuttuu energian osalta jo lähes hiilineutraaliksi. Sähkökin hankitaan K-ryhmän omien kanavien kautta ja se on kokonaan uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua”, kertoo Keskon talotekniikkapäällikkö Antti Kokkonen.

Lisätietoja:
K-kauppias Pasi Hentilä, puh. 050 339 6904
Kesko Oyj, talotekniikkapäällikkö Antti Kokkonen, puh. 050 516 8514

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös