Heidi Salmivalli on Vuoden kaupan työntekijä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.11.2020 Huittisten K-Market Härkäpakarissa ja Huhkolassa sekä K-Market Kiukaisissa työskentelevä Heidi Salmivalli on valittu voittajaksi K-duuni-kilpailun Vuoden kaupan työntekijä-sarjassa.

Kiitos äänestäneille

”Otan kunnialla vastaan tämän tittelin”, toteaa Heidi iloisena. Kun voittaja julkistettiin lauantai-iltana live-lähetyksessä, hän kertoi: ”huutaneensa ilosta noin puoli minuuttia.”Heidi kertoo erityisen hienolta tuntuvan, että saa työstään kiitosta näin isossa mittakaavassa. ”Ihan mahtavaa on se, että ihmiset ovat jaksaneet nähdä sen vaivan, että ovat käyneet minua äänestämässä!”

Heidi on luotu asiakaspalvelutyöhön

Heidin iloisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä kehutaan kovasti. Eräässä palautteessa toivottiin puolta Heidin energiasta muillekin ja toinen palaute kertoi, että Heidi saa asiakkaat hyvälle tuulelle.

Asiakkaat ovat antaneet Heidistä palautetta: ”Heidistä huomaa heti, että hänet on kuin luotu asiakaspalvelutyöhön. Häneltä saa aina iloista asiakaspalvelua ja jää hyvä mieli jokaisesta kauppareissusta. Hän on aina positiivinen ja iloinen, sekä palvelu pelaa!”

K-duuni -kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta ja kaupan työntekijää. Ehdokkaina olivat kaikki K-ryhmän kauppojen K-kauppiaat ja työntekijät, ja ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläisetkin. Tänä vuonna kilpailuaikana 10.8. – 10.9.2020 saatiin yhteensä 1 097 ehdotusta, joista kauppiassarjaan tuli 601 ja työntekijäsarjaan 496 ehdotusta. K-kauppiasliiton hallitus valitsi kummankin sarjan voittajat.

Lisätietoja:
K-kauppiasliitto kenttäpäällikkö Caj Sainio, puh. 040 575 2066, mail: caj.sainio@k-kauppiasliitto.fi
Kesko Oyj, HR Specialist, Annukka Rautopuro, puh. 040 662 5661, s-posti annukka.rautopuro@kesko.fi

Takaisin ylös