Harri Mattinen on finalisti Vuoden työnantajakauppias-kilpailussa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.10.2020 Lappeenrantalainen K-kauppias Harri Mattinen on finaalipaikalla K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias-kilpailussa.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme henkilöä. Ehdotuksia tuli yhteensä 1097.

Finaalipaikka on jo voitto

Harri tunnustaa olevansa erittäin otettu finaalipaikastaan. ”Tämä on mahtava kunnia ja jo finaalipaikka on itsessään minulle voitto!” Harri sai finaalipaikastaan puhelun, kun hän oli tekemässä inventaaria ja kertoi puhelun antaneen kummasti virtaa työhön. ”Tämä on pistänyt miettimään, mitä on tullut tehtyä 3,5 vuoden kauppiasuran aikana. Koska tämän takana on henkilökunta ja asiakkaat niin arvostan tätä valtavasti. Minun tärkein tehtäväni on pitää huolta henkilökunnasta, ja siinä onnistuessani henkilökunnalla on kaikki työkalut parhaaseen mahdolliseen asiakaspalveluun”, pohtii Harri.

Harri Mattisella on Lappeenrannassa neljä kauppaa, K-Supermarket IsoKristiina, K-Marketit Ratakatu, Tirilä ja Mattila. Henkilökuntaa hänellä on kaikkiaan 42 työntekijää.

Harrille tulleita perusteluita Vuoden työntantajakauppiaaksi

Harria kehutaan työnantajana huomioon ottavaksi, kuuntelevaksi ja henkilökuntaansa arvostavaksi. Hän osaa olla myös vahvasti johtaja. ”Tekee työtään täydellä sydämellä!”, eräs kommentti kertoo. Asiakkaat kiittelevät helposti lähestyttävää hyväntuulista kauppiasta, joka ottaa huomioon ja osaa yllättääkin asiakkaansa hyvillä valikoimilla.

K-duuni-kilpailun kriteerit

Vuoden työnantajakauppiaan kriteerit 2020: K-kauppias, jonka kaupassa on ilo ja turvallista asioida. Kaupassa voi aistia hyvän työilmapiirin ja sieltä saa hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. K-kauppias on vastuullisella toiminnallaan edistänyt oman työyhteisönsä hyvinvointia.

Molempien sarjojen voittajat julistetaan la 31.10.2020 virtuaalisessa K Team live-lähetyksessä.

Takaisin ylös