Harri Mattinen Lappeenrannan K-Supermarket IsoKristiinan kauppiaaksi

Harri Mattinen ottaa elokuun alussa kauppaperheeseensä Lappeenrannan K-Supermarket IsoKristiinan. Mattisella on entuudestaan jo kolme K-Marketia: Ratakatu, Tirilä ja Mattila.

Nykyiset kauppiaat Teppo ja Liisa Kylmä keskittyvät K-Market Kanneliin ja Vapariin.

Harri Mattinen kertoo, että hänellä on jo valmis tunneside K-Supermarket IsoKristiinaan. ”Olen ollut siellä kauppiasharjoittelussa muutama vuosi sitten ja olen todella iloinen palatessani sinne. Kaupan asiakkaat, henkilökunta ja toimintaympäristö ovat tuttuja minulle, ja se varmasti helpottaa kaupan vastaanottamista.”

Paikallisuus on ykkösjuttu

”Painotamme IsoKristiinassa paikallisia tuotteita sekä ateriapalveluja. Toimintaympäristössä erottaudumme erinomaisella laadulla ja kauppakunnolla”, avaa kauppias-Harri suunnitelmiaan. Kaikissa neljässä kaupassaan hän tekee tuotteiden valikoimapäätöksiä suosimalla paikallisia ruuan toimittajia ja alkutuottajia.

”IsoKristiina on ”nippuni” neljäs kauppa ja koen, että kokonaisuudessa on valtava synergiahyöty, ja olen varsin innoissani yhtiöni tulevaisuudesta. Työllistän jatkossa jopa 34 kaupan alan ammattilaista ja alueellinen yrittäminen tuleekin jatkossa olemaan suuri osa henkilöbrändin rakentamistamme”, kertoo Harri. ”Haluan esittää kiitokseni nykyisille IsoKristiinan kauppiaille Teppo ja Liisa Kylmälle sekä henkilökunnalleen heidän tekemästään hienosta työstä kaupan eteen. On helppo lähteä jatkamaan työtä, jossa henkilökunta ja tekeminen ovat jo kiitettävällä tasolla”, kiittelee Harri.

Harri Mattinen on työskennellyt ennen kauppauraansa ravintola-alalla, viimeisimpänä Imatran Valtionhotellissa keittiöpäällikkönä.

Harrin perheeseen kuuluu aviopuoliso ja kaksi pientä lasta, Kasperi 4 v. ja Minni 2 v. Vapaa-ajallaan Harri viihtyy perheensä parissa sekä ruoanlaitosta ja liikunnasta nauttien.

Takaisin ylös