Hanna Toikkanen Suonenjoen K-Raudasta on Vuoden kaupan työntekijä-finalisti

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.10.2020 Suonenjoen K-Raudassa työskentelevä Hanna Toikkanen on finaalissa K-ryhmän K-duuni-kilpailun Vuoden kaupan työntekijä-sarjassa.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden kaupan työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Ehdotuksia tuli yhteensä 1097.

Hanna kertoo, että saatuaan tiedon finaalipaikasta hänen piti ihan istahtaa miettiäkseen tätä asiaa. ”Olen hyvin kiitollinen ja otettu, että olen päässyt finaaliin. Asiakkailta saamani palautteet ovat minulle hyvin tärkeitä.”

Hannan suuret rakkaudet ovat puutarha ja luonto. Hän vastaa kesäisin Suonenjoen K-Raudan puutarhamyymälästä ja talveksi siirtyy sisustus-, yleismyynnin ja markkinoinnin pariin. Hän on loppusuoralla puutarhurin koulutuksessa ja haaveena on vielä kouluttautua hortonomiksi työn ohessa. ”Asiakkaat ovat aivan ihania ja rohkenevat tulla kysymään neuvoja ja apua. Saan hyvän fiiliksen, kun asiakkaat kertovat onnistuneensa avullani. Teen tätä työtä täydellä sydämellä.” Hanna kertookin, että hän saattaa vielä töiden jälkeen käydä asiakkaiden luona kotona neuvomassa ja katsomassa, mitä puutarhassa voisi tehdä. Hanna antaa kiitosta työyhteisölleen: ”Meillä on hyvä positiivinen tekemisen meininki ja työkaverit on kivoja. He auttavat ja neuvovat minua mielellään rautakaupan asioissa ja minä puolestaan voin auttaa heitä puutarha-asioissa.”

Hanna tunnustaa, että vapaa-aikana rakkain harrastus löytyy omasta pihasta, puutarhan hoito. Lisäksi hän lenkkeilee ja hiihtää talvisin. Hanna paljastaa myös, että juoksusta saa samanlaisen euforisen tunteen kuin siitä, kun kaupalle tulee keväällä täysi kuorma kesäkukkia, joita hän pääsee purkamaan myyntiin.

Hannan saamia perusteita

Hannan iloisuutta, asiakaspalvelutaitoja ja puutarhatuotteiden tuntemusta kehutaan kovasti kaikissa palautteissa. Häntä kuvataan ystävälliseksi ja valoisaksi. Eräs asiakas kiittää, että joka kerta on kaupasta lähtiessä ollut hyvä mieli ja on halunnut tulla uudestaan.

K-duuni-kilpailun kriteerit

K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä on, joka tehnyt positiivisen vaikutuksen. Henkilö saa sekä asiakkaiden että työkavereidensa suut hymyyn ja osoittaa ensiluokkaista asiantuntijuutta tai palveluhenkisyyttä.

Molempien sarjojen voittajat julistetaan la 31.10.2020 virtuaalisessa K Team live-lähetyksessä.

Takaisin ylös