Finalistit vuoden työnantajakauppiaaksi ja kaupan työntekijäksi valittu – ehdotuksissa korostui välittäminen niin asiakkaista kuin työntekijöistä

K-duuni-kilpailussa etsitään vuosittain kauppiastyönantajia ja kaupan työntekijöitä, joilla on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää. Kilpailun finaaliin on edennyt kolme finalistia kummastakin sarjasta.

Ehdokkaina olivat kaikki K-ryhmän kauppojen K-kauppiaat ja työntekijät. Ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläiset. Kilpailuaikana 10.8. – 10.9.2020 saatiin yhteensä 1097 ehdotusta, joista kauppiassarjaan tuli 601 ja työntekijäsarjaan 496 ehdotusta.

Työntekijäsarjan finalisteiksi on valittu Heidi Salmivalli, Outi Salonen ja Hanna Toikkanen. Finalisteista sanottua:

Heidi Salmivalli, K-Market Härkäpakari, Huhkola (Huittinen) ja Kiukainen (Kiukainen)
”Ihanan pirteä, jokaisen asiakkaan huomioon ottava, hymyileväinen ja ystävällinen. Ripeä otteinen työssään. Puolet energiastaan voisin ammentaa itseeni😍.”

Outi Salonen, K-Market Saarentaus, Mäntsälä
”Kaupan kantava voima. Osa kyläyhteisöä. Saa ruokavinkit ja pitää huolta hyvästä valikoimasta. Eihän meidän ruokaostoksista tulisi mitään ilman Outia! Ihana ihminen. Meidän kaupantäti!”

Hanna Toikkanen, K-Rauta Suonenjoki
”Hanna on ollut todella iloinen ja asiakaspalveluhaluinen aina K-Raudassa asioidessa! Joka kerta kaupasta lähtiessä on ollut hyvä mieli ja on halunnut tulla aina uudestaan.”

Kauppiasfinalisteja kehutaan mm. innostaviksi ja huomioon ottaviksi esimiehiksi

K-Market Ruukin Katja Korvanen, K-Supermarket IsoKristiinan Harri Mattinen ja Intersport Lielahden Sanna Tiitinen ovat K-duuni -kilpailun kauppiasfinalistit. Näin heitä kehuvat oma henkilöstö sekä asiakkaat:

Diplomikauppias Katja Korvanen, K-Market Ruukki, Siikajoki
”Katjalle työntekijät on kuin toinen perhe. Tässä kaupassa ei työskentele myyjiä vaan ihmisiä joiden takia ihmiset käyvät tässä kyläkaupassa.” ”Erityisesti paikkakunnan nuoria työllistävä, innostava ja kannustava. Pienessä liikkeessä innostunut ilmapiiri.”

K-kauppias Harri Mattinen, K-Supermarket IsoKristiina, K-Marketit Mattila, Tirilä ja Ratakatu, Lappeenranta
”Aivan mahtava pomo. Ottaa työntekijät huomioon ja arvostaa meitä todella paljon.” ”Uusi kauppias todellakin pelasti lähi K-kauppani. Kauppias ymmärtää selvästi monipuolisen tarjonnan tärkeyden.”

Diplomikauppias Sanna Tiitinen, Intersport Lielahti, Tampere
”Kaupassa selvästi mahtava Draivi päällä. Sen aistii jo sisään astuessaan kauppaan. Työntekijät ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Sanna pyörittänyt kauppaa jo pitkään ja tänä vaikeana Korona aikanakin aina asiakkaat huomioiden. ARVOSTAN!!!”

Onneksi olkoon kaikille finalisteille!

K-kauppiasliiton hallitus valitsee kummankin sarjan voittajat, jotka julkistetaan 31.10.2020. Lisätietoja K-Duuni-kilpailusta: https://kesko.fi/tyopaikat/k-duuni/k-duuni-kilpailu

 

Takaisin ylös