Etelä-Suomen parhaat K-Marketit ovat Lahdesta, Lohjalta ja Pornaisista

Etelä-Suomen alueen parhaina K-Marketeina palkittiin K-Market Kartano ja K-Market Kivistönmäki Lahdesta, K-Market Lohjanportti Lohjalta sekä K-Market Pornainen Pornaisista.

K-ryhmän Etelä-Suomen alueen parhaita K-Marketeja palkittiin torstaina 16.1. Espoossa K-Market-ketjun kauppiaspäivillä. Parasta K-Marketia valittaessa kriteereinä ovat liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen ja liikeidean tuominen asiakkaiden arjessa näkyväksi.

”Aivan upea yllätys oli saada tämä tunnustus. Suuri kiitos positiivisesta asiakastyytyväisyyden ja liikevaihdon kehityksestä kuuluu kauppojeni motivoituneelle ja palvelualttiille henkilökunnalle”, kiittelee K-Market Kartanon ja Kivistönmäen kauppias Olli Nissinen.

Oman kylän lämminhenkistä asiakaspalvelua

Kaikki palkitut K-Marketit ovat saaneet asiakaspalautteissaan kiitosta lämminhenkisestä asiakaspalvelusta ja kauppiaiden omasta aktiivisuudesta sekä persoonansa peliin pistämisestä.

”Palkinnon saaminen tuntuu erittäin hyvältä. Uskomme, että sen saamiseen vaikuttivat tiptop kauppakunto, iloinen palveluasenne, loistava asiakastyytyväisyys sekä henkilökunnan hyvinvoinnin eteen tehty työ”, toteavat Pornaisten K-Marketin kauppiaat Kirsi ja Tommi Jarkkola.

Myös valikoiman kehittäminen oman asiakaskuntansa näköiseksi on seikka, josta palkitut kaupat saavat eritystä kiitosta. K-Market Lohjanportissa tämä tarkoittaa yhtä lailla oman seudun asukkaiden, kausiluontoisten kesäasukkaiden kuin satunnaisten ohikulkijoidenkin tarpeisiin vastaamista.

”Ryhdyimme noin vuosi sitten käymään järjestelmällisesti läpi valikoimaamme ja keskittämään erityistä panostusta myymälän esillepanoihin. Kun tämän päälle lisätään vielä hyvä fiilis ja meininki asiakkaiden ja henkilökunnan kesken, saadaan aikaan hyvä lopputulos”, summaa K-Market Lohjanportin kauppias Ville Vepsäläinen.

Lisätietoja:
K-Market Kartano ja K-Market Kivistönmäki, Lahti, K-kauppias Olli Nissinen, puh. 040 7335 444  
K-Market Lohjanportti, Lohja, K-kauppias Ville Vepsäläinen, puh. 050 505 1151
K-Market Pornainen, Pornainen, K-kauppiaat Tommi ja Kirsi Jarkkola, puh. 050 3064 038     
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös