Classic Pizza -ravintolaketjun myydyimmät pizzat K-ruokakauppoihin

Marraskuun alusta alkaen K-ruokakaupoista voi ostaa Classic Pizza -ravintolaketjun kolmea suosituinta pizzaa: Hangover, Crudo ja Pollo Barbeque. Nyt jokaisella suomalaisella on mahdollisuus nauttia suositun pizzaravintolaketjun premium-pizzoista omalla kotisohvallaan! Näitä makuja on aiemmin saanut vain Classic Pizza -ravintoloista.


Classic Pizza Restaurant on suomalainen pizzaravintolaketju, joka on tunnettu herkullisista ja laadukkaista artesaanipizzoistaan. Uuteen Classic Pizza Bake Home -sarjaan kuuluu kolme eri pizzaa: Hangover, Pollo Barbeque sekä Crudo. Classic Pizza Bake Home -sarjan pizzat ovat vaivaton premium-vaihtoehto kotonasyömiseen, sillä ne vaativat vain muutaman minuutin paiston kotiuunissa.

”Pizzoja työstettiin pitkään ja hartaasti, jotta lopputulos olisi mahdollisimman lähellä Classic Pizza -ravintoloissa tarjottavia makuja, käytämme esimerkiksi ravintolan omaa pizzapohjareseptiä. Laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet takaavat nautinnollisen elämyksen myös kotona. Jos kotoa löytyy pizzakivi, kannattaa pizza lämmittää ehdottomasti sen päällä”, kertoo laatu- ja kehitysjohtaja Merja Rahkola-Toivanen Classic Pizza Restaurantista.

Lanseeraus on erittäin ajankohtainen, sillä korona on kiihdyttänyt ruokakauppojen ja ravintoloiden yhteistyötä – yhä useampi asiakas etsii tuttuja ravintolabrändejä myös ruokakaupan hyllyiltä.

Samaan aikaan pizzatrendi on vahvistumassa. Kasvussa ovat niin tuoreesta myytävät pizzat, pakastepizzat, pizzataikinapakasteet kuin pohjatkin. Lisäksi erityisesti pizzanvalmistukseen tarkoitettujen jauhojen myynti on kasvanut jopa 70 prosenttia verrattuna edelliseen vuoteen. 

”Pizza on suomalaisten suosikkiruokaa, sitä ei voi kiistää. Sen lisäksi, että pizzaa valmistetaan kotona itse, valmiit ravintolatason vaihtoehdot kiinnostavat. Yhä useampi kauppa valmistaa pizzaa jo kaupassa. Nyt tuomme kokonaan uuden ravintolatason vaihtoehdon valmisruokahyllyyn: Classic Pizza -ravintolaketjun suosituimmat pizzamaut kaikkien suomalaisten saataville”, kertoo K-ryhmän tuoretuotteiden osto- ja myyntijohtaja Janne Vuorinen.

Classic Pizza Bake Home -sarja tulee K-kauppoihin 2.11. alkaen ja ne myydään kylmästä valmisruokaosastolta. Pizzavalikoimat vaihtelevat kauppakohtaisesti. Mikäli suosikkimakua ei omasta kaupasta vielä löydy, niin tuotetta kannattaa toivoa kaupan valikoimaan.

 

Takaisin ylös