Atte ja Piia Hyrkäs K-Market Pitsitehtaan ja Kuusilahdentien kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.9.2020 Atte ja Piia Hyrkäs kasvattavat Vaasassa kauppanippunsa neljän kaupan kokoiseksi, kun he ottavat vastaan K-Market Pitsitehtaan ja K-Market Kuusilahdentien 15.9.2020. Entuudestaan heillä on K-Market Kauppapuistikko ja Neste K Raastuvankatu Vaasan keskustassa.

Lähetämme asiakkaan kaupastamme hymyssä suin

”Meille yksi tärkeimpiä toimintaperiaatteita on positiivisen ja iloisen ilmapiirin luominen, joka näkyy asiakaspalvelussa ja työilmapiirissä. Tavoitteenamme onkin, että jokainen asiakas lähtee meiltä hymyssä suin ja töihin on mukava tulla. Tämä asia on edelleen meille sydämen asia ja keskeisimpiä lähtökohtia, mikä kauppiaspolulle alkujaan sai lähtemään. Tästä lähdemme liikkeelle uusiakin kauppapaikkoja vastaanottaessa”, Atte ja Piia kertovat toimintaperiaatteistaan.

”Tuntuu todella hyvältä saada tällainen tilaisuus ja olemme innoissamme päästessämme tutustumaan kauppojen henkilökuntaan sekä asiakaskuntaan ja yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa kehittämään ko. kauppoja”, iloitsevat Hyrkäkset.

Tuotevalikoimat asiakaskunnan tarpeisiin ja paikalliset tuotteet avainasemaan

”Kauppakohtaiset liikeideat kiteytyvät tulevilla kauppapaikoilla palvelu- ja tuotevalikoiman rakentamisessa, joka on omiaan palvelemaan asiakaskuntansa tarpeita sekä tarvittaessa yllättämään asiakkaan. Paikallisuutta korostamme ja lähituottajat ovat tässä avainasemassa”, Atte ja Piia avaavat suunnitelmiaan. ”Toivomme myös asiakkaitamme esittämään rohkeasti valikoimatoiveita, sillä ei ole tavatonta, että tuote löytyisi jo saman viikon aikana hyllystä.”

Vastuullisuus kuuluu Hyrkästen kauppojen arkeen. ”Tulemme tarjoamaan valikoimissamme asiakkaille helposti napattavia vastuullisempia ja parempia valintoja arkeen. Valikoimissamme tulee korostumaan eritoten kasvis- ja luomutuotteet. Kasvatamme myös valikoimaa molemmissa kaupoissa paikallisten pientuottajien tuotteilla, tarjoamalla läheltä hyvää. Kannustankin pientuottajia, että ottavat rohkeasti meihin yhteyttä. Haluamme tarjota asiakkaillemme aidosti lähellä tuotettuja ruokatuotteita.”

Atte on lähtöisin Lapista, Ylläsjärveltä. Hän on työskennellyt mm. Vaasan K-Citymarketeissa neljä vuotta ja K-Market Härmässä pari vuotta ennen kauppiasuran aloittamista Neste K Sairaskodinkadulla. Piia on syntyjään Vaasasta ja ennen kauppiasuraa hän on työskennellyt mm. pankki- ja ravintola-alan työtehtävissä. Atte ja Piia ovat toimineet kauppiaina myös Neste K Sairaskodinkadulla vuosina 2016 – 2020.

Hyrkäksillä on 1-vuotias tytär ja vapaa-aika kuluukin hänen kanssaan touhuten, kävely- ja pyöräilylenkillä käyden sekä mökillä ladaten akkuja luonnon läheisyydessä.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös