Antti Valkeapää Nokian K-Raudan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.12.2020 KLO 9.00 Antti Valkeapää siirtyy Nokian K-Raudan myymäläpäällikön tehtävistä kauppiasyrittäjäksi 16.12.

Antti Valkeapää on työskennellyt Nokian K-Raudassa kolme vuotta myymäläpäällikkönä ja ottaa nyt yrittäjävastuun kaupasta. Valkeapää on syntynyt yrittäjäperheeseen ja hänen vanhemmillaan oli rautakauppa-alan yritys, ja niin hän pääsi jo nuoresta pojasta mukaan alan maailmaan. Työuraa hänellä on Starkilta, Kodin Terrasta ja Sastamalan K-Raudasta.

Nokian K-Raudassa palvelu on ykkösprioriteetti

”K-Rauta Nokia on helpon kokoinen rautakauppa. Meillä asiointi sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Meillä viedään loppuun asiakkaiden sekä isommat että pienemmätkin hankkeet. Meillä palvelu on ykkösprioriteetti, kehitetään kaupan valikoimaa ja tehostetaan palveluita. Asiakkaat saavat oman työnsä sujumaan, teemme siitä yllättävän helppoa”, lupaa kauppias-Antti.

K-Rauta Nokiassa työskentelee kymmenkunta rautaista ammattilaista ja kausityöntekijät päälle. ”Joukkomme on reipas, iloinen, helposti lähestyttävä, palvelualtis ja ammattitaitoinen”, Valkeapää kehaisee.

K-Raudan kotimaisiksi suosikkituotteikseen kauppias valitsee Cellon ulkoporealtaan ja lähes joka työmaalla tarvittavan vajaasärmälankun.

Antti Valkeakosken perheeseen kuuluvat sairaanhoitajana työskentelevä vaimo Satu sekä lapset, 7-vuotias tytär Menna ja 5-vuotias poika Anton. ”Oma harrastus ja intohimo on kuntoilla monipuolisesti. Ja muutoin vapaa-aika vietetään perheen kanssa.”

Lisätietoja: K-kauppias Antti Valkeapää, puh. 044 757 0003, antti.valkeapaa@k-rauta.fi

Takaisin ylös