Perttu palaa Lappiin kahden K-Marketin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.11.2019 Perttu Soppela palaa juurilleen Lappiin ja aloittaa joulukuun alusta kauppiasuransa K-Market Pelkosenniemellä ja Kemijärven K-Market Särkikankaalla.

Perttu on työskennellyt viimeiset 11 vuotta kolmessa eri K-Supermarketissa. Rinteenkulmassa Rovaniemellä ja Oulussa K-Supermarket Joutsensillassa sekä Toppilassa. ”Nämä kolme erilaista kauppapaikkaa ovat olleet tosi hyviä oppimisen paikkoja minulle tulevaisuutta varten. Kiitos näiden paikkojen kauppiaille annetusta vastuusta, henkilökohtaisesta ohjauksesta ja mahdollisuuksista kouluttaa itseäni. Kiitos kuuluu myös näiden paikkojen ammattitaitoisille työkavereille, joilta olen saanut paljon oppia ja neuvoja vuosien aikana”, kiittelee Perttu.

Kaupat räätälöidään alueittensa näköisiksi

Perttu palaa innostuneena kotiseudulleen aloittamaan kauppiasyrittäjän uransa. ”Molemmat K-Marketit, sekä Pelkosenniemi että Särkikangas, tulevat olemaan alueittensa näköisiä kauppoja valikoimiltaan ja palveluiltaan. Panostamme asiakaspalveluun, asioinnin helppouteen ja asiakastoiveiden toteuttamiseen”. Perttu toivottaakin kaikki tutut ja tuntemattomat tervehtimään häntä ja kertomaan toiveistaan kauppojen suhteen.

Perttu haluaa vielä nimeltä mainita nykyisen kauppiaan Hannu Niemelän ja Sodankylän K-Supermarket Pohjantähden kauppiaan Mikko Laineen: "He molemmat ovat olleet hyvin tukemassa ja auttamassa alkavaa kauppiasuraani."

Perttu kertoo, että vapaa-aikana hän lataa akkujaan Pohjois-Ruotsiin ja -Norjaan suuntautuvilla kalastusreissuilla. Kuntoansa hän ylläpitää pelaamalla sulkapalloa ja jääkiekkoa.

Lisätietoja: K-kauppias Perttu Soppela, puh. 040 763 1557

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös