Mikko Helanderin mukana maakuntamatkalla: Kaupan hyvä fiilis välittyy parhaiten paikan päällä

Pääjohtaja Mikko Helander tekee säännöllisesti matkoja maakuntiin tutustuakseen K-kauppiaisiin ja kaupan arkeen. Ison yrityksen pääjohtajavierailu kiinnostaa myös sidosryhmiä, joten samalla tavataan kaupungin johtoa ja paikallista mediaa sekä K-ryhmän muiden toimipisteiden henkilöstöä.
Kuopiossa Helander kävi tutustumassa K Caaran henkilökuntaan ja toimintaan. Kuvassa vas. Mikko Helander, aluejohtaja Jari Kuosmanen, K Caarasta aluejohtaja Mikko Kröger, liiketoimintajohtaja Marko Pakarinen ja Audi myyntipäällikkö Jonne Blom.

Jyväskylän vierailu aloitettiin Onninen Express-myymälässä, jossa Mikko Helander otettiin lämpimästi vastaan. Vasemmalta Onninen Express Jyväskylän myymäläpäällikkö Pasi Moilanen ja myyntiryhmäpäälliköt Jouko Silvennoinen ja Kari Piipponen.

Myymäläpäällikkö Anja Ylivainio ja tavaratalojohtaja Pasi Virtanen saivat ylpeänä esitellä pääjohtajalle Jyväskylän K-Citymarket Seppälää, jonne on tehty keväällä mittava uudistus. Varhaisesta maanantaiaamusta huolimatta kaupan kymmenien metrien pituiset palvelutiskit olivat täydessä tikissä ja sushikokki oli valmistanut keskellä kauppaa susheja kello seitsemästä lähtien. Kaupan liikeidea on iskeä suoraan keskisuomalaisten herkkusuiden sydämiin. Kohtaamiset kaupan henkilöstön kanssa ovat tärkeitä, sillä Mikon mukaan kaupan hyvää fiilistä ei tavoita pelkästään raportteja lukemalla.

 

Jyväskylän K-Supermarket Länsiväylän Herkkutori-palvelutiskistä löytyi joensuulaista kalakukkoa. K-kauppiaat Mika ja Miia Sarestie esittelivät kauppaansa. 

Jyväskylän kaupungin tarjoamalla lounaalla mukana aluejohtaja Jari Alanen, Mikko Helander, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Riitta Mäkinen ja kaupunginjohtaja Timo Koivisto.

Jyväskylän seudun K-kauppiaille järjestetyille kauppiaskahveille saapui kauppiaita 13 eri kaupasta. 

Takaisin ylös