K-ryhmä valittu Haaga-Helian vuoden partneriksi

K-ryhmä on valittu Haaga-Helia AMK:n vuoden partneriksi sadan kumppaniyrityksen joukosta. Tuomaristo toi esille aktiivisuutemme vuoden 2019 aikana sekä tämän vuoden alusta aloitetun oppilaitoslähettiläsmallimme, joka on koulun näkökulmasta ollut toimiva. Vuoden 2019 aikana rakensimme myös Pakohuoneen Haaga-Helian Pasilan kampukselle.

Olemme tehneet eri tavoin yhteistyötä Haaga-Helian kanssa jo useamman vuoden ajan, erityisesti Kespron toimesta. Vuonna 2018 aloitimme K-ryhmä-tasoisen yhteistyön ja kuluvan vuoden aikana olemme toteuttaneet peräti 18 erillistä toimenpidettä. Taloushallinnon opintoja tukemaan rakensimme Pasilan oppilaitokselle myös Pakohuoneen.

- Valtavan iso kiitos Haaga-Helian oppilaitoslähettiläillemme Minna Honkaselle ja Sebastian Lindbergille hyvästä ja aktiivisesta työstä! Tämä on tunnustus myös oppilaitoslähettiläsmallillemme sen toimivuudesta - kiitos kaikille oppilaitoslähettiläille aktiivisesta yhteistyövuodesta, kiittelee Visa Myllyntaus HR:stä.

Esimerkkejä vuonna 2019 toteutetusta yhteistyöstä:

  • Haaga-Helia on kouluttanut yli 100 henkilöä Kesprolta Minestronomin (mini-restonomi) opintokokonaisuuden
  • Pakohuone-yhteistyö tukemaan taloushallinnon opintoja
  • Opiskelijatutkimus tietotyön työkalujen käytöstä
  • Haaga-Helian opiskelijat opastivat K-ryhmäläisiä muutossa K-Kampukselle
  • Useissa opiskelijatapahtumissa mukana (mm Fuksiaiset, vuosijuhlat) + ainejärjestöjen sponsorointia
  • Kurssivierailuja, opinnäytehaastatteluja

Vuoden 2019 alussa lanseerasimme kaikissa yhteistyökorkeakouluissa uuden oppilaitoslähettiläsmallimme. Haaga-Helian tekemässä videossa ja blogissa Minna ja Sebastian kertovat tarkemmin oppilaitoslähettiläsmallistamme.

 

 

Yhteistyönä toteutettiin pakohuone Pasilaan

Rakensimme Haaga-Helian Pasilan kampukselle myös Pakohuoneen. Kaikki reilu 700 tradenomia käyvät pakohuoneen läpi osana ensimmäisen vuoden taloushallinnon opintoja. Pakohuoneessa opiskelijat tekevät mm. katetuottolaskentaa meidän rakentamisen ja talotekniikan toimialan teemaisesti.

- Pakohuone on sisustettu yleisesti pakohuoneille tunnusomaisen eskapistisesti. Toinen huoneista on kuin 70-luvun toimistohuone ja toinen kuin moderni K-Kampus - tuoden esille kärjistetysti myös meidän muutosmatkaamme.

- Jokainen pakohuoneella vieraileva opiskelija näkee myös Haaga-Helian opiskelijoiden tekemän videon K-kampuksella ja tutustuvat siihen millaista työtä talouden väkemme tekee. Kiitokset pakohuoneen rakentamisesta Tiina Jumppaselle, Timo Rainiolle ja Sebastian Lindbergille.

Takaisin ylös