K-ryhmä on avannut tänään uuden sähköautojen latausaseman Espoon K-Supermarket Lähderantaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.11.2019   K-ryhmä on avannut tänään torstaina 21. marraskuuta uuden sähköautojen latausaseman Espoon K-Supermarket Lähderannan parkkialueelle. Uudella latausasemalla on kaksi pikalatauspistettä ja neljä peruslatauspistettä. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on uusiutuvaa. K-Supermarket Lähderannan latausasema on jo viides K-Lataus-asema Espoossa ja se on osa K-latauksen valtakunnallista verkostoa.

Uusi K-Supermarket Lähderannan latausasema sijaitsee kaupan parkkialueella kaupan sisääntulon vieressä. Latausasema on sähköautoilijoiden käytössä ympäri vuorokauden kaupan aukioloajoista riippumatta, ja parhaimmillaan sähköauton voi ladata kauppareissun aikana.

”Uskon, että alueellamme on luontaista kysyntää sähköautojen latauspisteille ja olemme iloisia, että olemme etujoukoissa parantamassa sähköautojen julkista latausverkostoa Suomessa. Kauppana haluamme vastata palveluillamme asiakkaiden uudistuviin ja monipuolisiin tarpeisiin. Sähköautojen latauspiste on oiva esimerkki tällaisesta palvelusta, kiteyttää K-Supermarket Lähderannan kauppias Ville Saarikko.

Lataaminen K-Latauksen rekisteröityneille asiakkaille  maksaa pikalatauspisteillä 0,20 € / minuutti ja peruslatauspisteillä  0,02 € / minuutti. Lataamisesta kertyy Plussa-pisteitä. Sähköauton lataaminen aloitetaan joko K-Lataus-sovelluksella tai erikseen tilattavalla K-Lataus-tunnisteella.  
  
Valtakunnallinen K-Lataus-verkosto palvelee pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle

K-ryhmä tarjoaa sähköautoileville asiakkaille latausasemia jo 74 kaupan yhteydessä eri puolilla Suomea. Pohjoisin latausasema löytyy Rovaniemeltä ja pääkaupunkiseudulta löytyy jo 14 K-Latauksen latausasemaa. Valtakunnallisen latausasemaverkoston rakentaminen jatkuu edelleen, ja tavoitteena on, että vuoden loppuun mennessä K-Lataus-verkostossa on jo lähes 400 latauspistettä yli 70 K-kaupan yhteydessä.  
  
”K-ryhmän latausverkosto K-kauppojen yhteydessä sulautuu hyvin asiakkaidemme arkeen ja madaltaa samalla kynnystä sähköauton hankkimiseen. Asiakkaat ovat löytäneet hyvin latausasemamme, ja latauksia on päivittäin satoja. K-ryhmän latauspisteistä ladatulla uusiutuvalla sähköllä on taitettu tänä vuonna arviolta yli neljä miljoonaa kilometriä”, sanoo K-ryhmän autokaupan uusista liiketoiminnoista ja latausverkostosta vastaava johtaja Heikki Ahdekivi.  


K-Supermarket Lähderannan latausasema, kuten kaikki K-Latauksen latausasemat, tarjoaa asiakkailleen kattavat mahdollisuudet erityyppisten sähköautojen lataamiseen. Peruslatauspisteillä voi ladata sähköautoaan tyypin 2 mukaisesta pistorasiasta, johon oman ajoneuvon latauskaapeli kytketään. Pikalatauspisteiltä puolestaan löytyy sekä CCS Combo- ja CHAdeMo-latausliitin.  
  
> Lisätietoja sähköautojen lataamisesta ja K-Lataus-verkoston latausasemat kartalla: www.k-lataus.fi.  
  
Näin lataat sähköauton K-Lataus-asemalla:  

  • K-Lataus-sovellus on ladattavissa Applen App Storesta ja Googlen Play Storesta. Sovellusta voi käyttää myös verkkoselaimella. Sovelluksen käyttökieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.  
  • Lataaminen kaikilla K-ryhmän sähköautojen latauspisteillä onnistuu K-Lataus-sovelluksen avulla. Lataaminen on mahdollista myös veloituksettomalla ja erikseen tilattavalla K-Lataus-tunnisteella (RFID). Lataaminen onnistuu myös aiemmin tilatulla tunnisteella. Lataaminen K-Latauksen rekisteröityneille asiakkaille  maksaa pikalatauspisteillä 0,20 € / minuutti ja peruslatauspisteillä  0,02 € / minuutti. 
  • Lataamisen hinta rekisteröitymättömälle asiakkaalle on pikalatauspisteillä 0,20 € / minuutti + 1 € aloitusmaksu ja peruslatauspisteillä 0,02 € / minuutti + 1 € aloitusmaksu. 
  • Lataamisesta kertyy Plussa-pisteitä.
  • Lataamisen voi maksaa yleisimmillä luottokorteilla (Visa, Mastercard) ja kortista riippuen credit-tai debit-ominaisuudella.  
Takaisin ylös