K-ryhmä avaa tänään uuden sähköautojen latausaseman Käpylään K-Supermarket Mustapekan parkkipaikalle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 01.10.2019 K-ryhmä on avannut tänään tiistaina 1. lokakuuta uuden sähköautojen latausaseman K-Supermarket Mustapekan parkkipaikalle Käpylään Helsinkiin. Latausasemalta löytyy kaksi pikalatauspistettä ja neljä peruslatauspistettä, ja se parantaa pohjoisen kantakaupungin latausmahdollisuuksia. K-Supermarket Mustapekan latausasema on jo 12. pääkaupunkiseudulla pikalatausta tarjoava K-Latauksen latausasema. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on uusiutuvaa.

K-Supermarket Mustapekan latausasema sijaitsee keskeisellä paikalla kaupan pysäköintialueen sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Parhaimmillaan pikalatauspisteellä sähköauton voi ladata kauppareissun aikana.

”Sähköautojen latausasema on meiltä erittäin toivottu palvelu, ja sille on selkeästi kysyntää tällä alueella. Vastuullisuusasiat ovat todella tärkeitä kauppamme toiminnassa, ja pyrimme ottamaan pitkän tähtäimen vastuullisuuden huomioon kaikessa mitä teemme. K-kauppiaiden pitää ajatella jatkuvuutta: tänään tehdään sellaisia asioita, jotka on totta huomenna. Sähköautojen latausasema on hyvä esimerkki tämän päivän ratkaisuista, joilla rakennetaan tulevaisuutta”, kuvailee K-Supermarket Mustapekan kauppias Jouni Ekholm.

Lataaminen pikalatauspisteillä maksaa K-Latauksen rekisteröityneille asiakkaille 0,20 € / minuutti, ja maksullisesta lataamisesta kertyy Plussa-pisteitä. Lataaminen peruslatauspisteillä on rekisteröityneille asiakkaille maksutonta. Sähköauton lataaminen aloitetaan joko K-Lataus-sovelluksella tai erikseen tilattavalla K-Lataus-tunnisteella.

K-ryhmä rakentaa toivottuja julkisia sähköautojen latauspisteitä – valtakunnallinen latausasemaverkosto palvelee sähköautoilijoita


K-ryhmä tarjoaa sähköautoileville asiakkaille latausasemia jo yli 60 kaupan yhteydessä eri puolilla Suomea. Valtakunnallisen latausasemaverkoston rakentaminen jatkuu edelleen, ja tavoitteena on, että vuoden loppuun mennessä K-Lataus-verkostossa on jo lähes 400 latauspistettä yli 70 K-kaupan yhteydessä.

”Suomessa on selkeä tarve sähköautojen julkiselle latausverkostolle, jotta latausmahdollisuuksia löytyy sieltä, missä ihmiset liikkuvat. K-Latauksen latausasemilla on päivittäin monta sataa latausta ja latausasemilta ladatulla uusiutuvalla sähköllä on taitettu tänä vuonna arviolta yli 4 miljoonaa kilometriä. Haluamme myös osaltamme madaltaa kynnystä sähköauton hankkimiseen”, sanoo K-ryhmän autokaupan uusista liiketoiminnoista ja latausverkostosta vastaava johtaja Heikki Ahdekivi.

K-Supermarket Mustapekan latausasema, kuten kaikki K-Latauksen latausasemat, tarjoaa asiakkailleen kattavat mahdollisuudet erityyppisten sähköautojen lataamiseen. Peruslatauspisteillä voi ladata sähköautoaan tyypin 2 mukaisesta pistorasiasta, johon oman ajoneuvon latauskaapeli kytketään. Pikalatauspisteiltä puolestaan löytyy sekä CCS Combo- ja CHAdeMo-latausliitin.

> Lisätietoja sähköautojen lataamisesta ja K-Lataus-verkoston latausasemat kartalla: www.k-lataus.fi.

Näin lataat sähköauton K-Lataus-asemalla:

  • K-Lataus-sovellus on ladattavissa Applen App Storesta ja Googlen Play Storesta. Sovellusta voi käyttää myös verkkoselaimella. Sovelluksen käyttökieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.
  • Lataaminen kaikilla K-ryhmän sähköautojen latauspisteillä onnistuu K-Lataus-sovelluksen avulla. Lataaminen on mahdollista myös veloituksettomalla ja erikseen tilattavalla K-Lataus-tunnisteella (RFID). Lataaminen onnistuu myös aiemmin tilatulla tunnisteella. Rekisteröityneille asiakkaille pikalatauspisteiden hinta on 0,20 € / minuutti ja peruslatauspisteet ovat maksuttomia. Maksullisesta lataamisesta kertyy Plussa-pisteitä.
  • Rekisteröitymättömät asiakkaat voivat ladata kertamaksulla K-Lataus-sovelluksen tai K-Lataus.fi-sivuston kautta. Lataamisen hinta rekisteröitymättömälle asiakkaalle on pikalatauspisteillä 0,20 € / minuutti + 1 € aloitusmaksu. Peruslatauspisteen käytöstä maksetaan vain 1 € aloitusmaksu.
  • Lataamisen voi maksaa yleisimmillä luottokorteilla (Visa, Mastercard) ja kortista riippuen credit- tai debit-ominaisuudella.
Takaisin ylös