K-Rauta Lapväärtti palkittiin vuoden 2019 K-Rautana

K-Rauta-ketjussa palkitaan vuosittain parhaiten menestyneitä kauppoja. Vuoden 2019 K-Raudaksi valittiin K-Rauta Lapväärtti. Menestystekijöinään vuoden K-Rauta pitää henkilökuntaa ja asiakkaita.

K-Rauta Lapväärtin kauppiaina ovat sisarukset Katarina, Martin ja Marcus Rosenback. Vuoden K-Raudan palkinnon noutanut Katarina Rosenback kertoo, että valinta tuli täytenä yllätyksenä. Menestystekijöiksi hän nostaa henkilökunnan ja asiakkaat. ”Meillä on mahtava henkilökunta ja hyvä yhteishenki kaupassa sekä uskolliset asiakkaat. Tämä palkinto on saavutettu henkilökunnan ansiosta”, Rosenback sanoo.

Syksyllä 65-vuotispäiväänsä juhlinut K-Rauta Lapväärtti työllistää noin 15 henkilöä. Kauppa palvelee niin yritysasiakkaita kuin kuluttajia, joista moni on seudun mökkiläinen. K-Rauta Lapväärtin valikoima kattaa laajasti rakentamisen, maatalouden, vapaa-ajan sekä pihan ja puutarhan tuotteet.

Rosenbackit ovat kauppiaita kolmannessa polvessa – heidän isovanhemmat aloittivat rautakauppiasuran 50-luvun puolivälissä Lapväärtissä. Työnjako on sovittu siten, että Katarina Rosenback vastaa sisustuksesta ja konttorista ja Martin Rosenback rakentamisesta, työkaluista ja konttorista. Marcus Rosenbackin vastuulla ovat veneet ja vapaa-ajan tuotteet.  

Palkittu K-Rauta Lapväärtti aikoo jatkossakin kehittää palveluita ja tuotevalikoimaansa. ”Yritämme parhaamme tulevaisuudessakin. Kuulemme mielellämme asiakkailta, millaisia tarpeita heillä on kaupan valikoimaan ja miten voisimme palvella heitä yhä paremmin”, Katarina Rosenback sanoo.

Vuoden 2019 K-Rauta -tunnustus luovutettiin K-Rauta Lapväärtille 1. marraskuuta Helsingissä. Vuoden K-Raudan valintaperusteina olivat asiakastyytyväisyys, tuotevalikoiman kehittäminen ja myynnin mittarit.  

Lisätietoja: K-kauppias Katarina Rosenback, 040 711 2063, katarina.rosenback@k-rauta.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös