K-Citymarket Turku Länsikeskuksen uusi kauppias Juha Jylli aloittaa 1.2.2020

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.9.2019 Diplomikauppias Juha Jylli siirtyy K-Citymarket Pori Puuvillasta K-Citymarket Turku Länsikeskuksen kauppiaaksi 1.2.2020 nykyisten kauppiaiden, Jukka ja Marjo Itkosen jäädessä kauppiasuralta eläkkeelle.

K-Citymarket Turku Länsikeskus on Juha Jyllin viides kauppapaikka K-Market Jyllin (nyk. Kyläsaari), K-Supermarket Ruokaporin, K-Citymarket Mikkolan ja K-Citymarket Pori Puuvillan jälkeen. Jylli kertoo olevansa suvussaan jo kolmannen polven kauppias, jolle kaupan maailma on ollut tuttu pienestä pitäen.

”On kunnia päästä kauppiaaksi näin loistavan hyvin toimivaan ja menestyvään kauppaan. Tuntuu mahtavalta saada tällainen kruunu kauppiasuralleni. Jukka Itkonen on tehnyt upeaa työtä kaupan valikoimien ja laadun sekä henkilökunnan osaamisen osalta”, Juha Jylli kertoo.

”Haluamme osoittaa lämpimät kiitoksemme asiakkaille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille K-Citymarket Turku Länsikeskuksessa. Olemme toimineet K-Citymarket Länsikeskuksen kauppiaina 10 vuotta ja se on ollut hienoa aikaa. Nyt siirrymme hyvillä mielin pitkän kauppiasuran osalta eläkkeelle”, kauppiaat Jukka ja Marjo Itkonen kiittelevät.

”Haluan itsekin kiittää edellisen kauppapaikkani, K-Citymarket Pori Puuvillan ammattitaitoista henkilökuntaa. Heistä voi olla ylpeä! Kiitokset myös ihanille asiakkaille! Voin jättää luottavaisin mielin Pori Puuvillan uuden kauppiaan luotsattavaksi hienon henkilökunnan kera. Samalla olen todella innoissani, kun pääsen jatkamaan Jukka Itkosen upeaa työtä K-Citymarket Turku Länsikeskuksessa”, Jylli sanoo.

”Aion korostaa edelleen kaupan vahvuuksia. Laatu, saatavuus ja asiakaspalvelu ovat kulmakiviä, joiden varaan olen aina kauppani rakentanut. Erityisesti henkilökunnan ja asiakkaiden tyytyväisyys ovat asioita, joihin aion uudessakin kauppapaikassa panostaa”, Jylli pohtii.

”Toivon, että asiakkaat tulevat rohkeasti kertomaan, kuinka voimme entisestään kehittää kauppaa ja sen valikoimia. Kaikki kehitysideat ovat tervetulleita ja esimerkiksi ruokatrendejä lupaan seurata tarkasti. Myös yhteistyö paikallisten tuottajien ja alueen muiden kauppiaiden kanssa on asia, jota odotan innolla. Lähdemme aktiivisesti rakentamaan asiakkaan ajan arvoista kauppaa”, Jylli toteaa viitaten K-Citymarketien asiakaslupaukseen.

Henkilökunta siirtyy kauppiasvaihdoksen yhteydessä vanhoina työntekijöinä Juha Jyllin palvelukseen.

Lisätietoja: Diplomikauppias Juha Jylli, puh. 040 501 8272

Suomessa on tällä hetkellä noin 1200 K-kauppiasta, joista ruokakauppiaina toimii noin 900 yrittäjää. K-kauppiasyrittäjä tuo hyvän palvelun, osaamisen ja paikallistuntemuksen kautta lisävoimaa ketjutoimintaan. K-kauppiaat vastaavat kauppansa asiakastyytyväisyydestä, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta.

K-Citymarket on suomalainen moderni hypermarket, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset valikoimat elintarvikkeita ja käyttötavaraa. K-Citymarket tunnetaan inspiroivista valikoimistaan ja palveluistaan, erinomaisesta ruokaosaamisesta sekä vaivattomasta asiointikokemuksesta. Jokaisessa K-Citymarketissa toimii kauppiasyrittäjä. Suomessa on tällä hetkellä 81 K-Citymarketia. www.k-citymarket.fi

K-Citymarket – Aikasi arvoinen kauppa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös