K-Citymarket Pilkon kassalla on ”superihana nuorimies”!

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.10.2019 Otsikon teksti on suora lainaus yhdestä asiakaspalautteesta, jonka Joensuun K-Citymarket Pilkon kassalla työskentelevä Leo Lehtinen on saanut.

Leo palkittiin tällä viikolla K-ryhmän Sykähdys palkinnolla, jonka saa, kun työntekijän toiminta on aikaansaanut sykähdyttävää asiakaspalautetta.

Luokanopettajaksi Joensuun yliopistossa opiskeleva Leo työskentelee opintojen lisäksi K-Citymarket Pilkossa kassaosastolla ja neuvonnassa. Paljon positiivista palautetta lyhyessä ajassa saanut voittaja nimeää salaiseksi aseekseen hymyn.

Tieto Sykähdys-palkinnosta yllätti Leon hänen palatessaan lomalta. "Palkinto oli ihana yllätys. Tämä oli niin hieno juttu, että ihan liikutuin. Olen äärettömän kiitollinen asiakkaille sekä kannustaville työkavereille", kertoo Leo.

Leo aloitti K-Citymarket Pilkossa lokakuussa 2018 ja on jo lyhyen ajan sisällä saanut erittäin paljon positiivista palautetta asiakkailta.

"Kävin eilen Itsepalvelukassalla, jossa oli vastassa superihana nuorimies! Ihana asiakaspalvelija, eipä ole hetkeen tullut noin hyvä mieli palvelusta", kerrotaan eräässä palautteessa.

Leo itse kertoo pyrkivänsä tekemään asiat ilon kautta ja salaisen aseensa asiakaspalvelussa olevan hymy. 

"Olen perusluonteeltani ulospäinsuuntautunut ja positiivinen tyyppi: en suhtaudu elämään liian vakavasti. Olen oma itseni sekä pidän työstäni ja annan sen näkyä ulospäin. Pyrin aina asettumaan asiakkaan asemaan. Uskon näiden ominaisuuksien tekevän minusta hyvän asiakaspalvelijan".

Mottona asiakkaiden yhdenvertainen palvelu

Asiakaspalvelutyössä Leoa viehättävät erityisesti erilaiset asiakaskohtaamiset ja ratkaisujen löytäminen ongelmiin. Työpäiviin innostusta tuovat asiakkaiden lisäksi työkaverit, joiden antamaa apua ja kannustusta Leo kiittelee. Huonoja työpäiviä hänellä ei juurikaan ole.

"Minulle on työssäni tärkeää auttaa muita ihmisiä ja helpottaa heidän arkipäiväänsä. Pidän tärkeänä sitä, että ympärilläni olevilla ihmisillä on hyvä olla. Koskaan ei ole ollut sellaista työpäivää, että olisin lähtenyt nauramatta kotiin. Jos minulla sattuu olemaan jostakin kummallisesta syystä huono päivä, niin siitä selviää hyvillä taukoeväillä".

Leon motto myyjän työssä on palvella kaikkia asiakkaita yhdenvertaisesti.

"Olit sitten paras ystäväni, vakioasiakas tai uusi tuttavuus minulle, niin haluan Sinun saavan aina hyvää ja iloista palvelua". Töiden ja opintojen vastapainoksi Leo rentoutuu vapaa-aikanaan hyvän ruoan, taiteen ja teatterin parissa, viettää aikaa ystävien kanssa sekä matkustaa kotipaikkakunnalleen Pirkkalaan.

Sykähdys-palkinto luovutetaan K-ruokakaupan tai Neste K -aseman työntekijälle, jonka toiminta on aikaansaanut sykähdyttävää asiakaspalautetta.

Lisätietoja:
K-Citymarket Joensuu Pilkko, tavaratalojohtaja Kaisla Sirviö, puh. 050 367 6232
K-ryhmä päivittäistavarakauppa, projektipäällikkö Nina Elo-Hakala, puh. 040 547 9440

Takaisin ylös