Joulukuun Pirkka-lehdet jaellaan Postin lakon takia kaupoista

Joulukuun alussa ilmestyvät Pirkka-lehdet jaellaan tavallisen kotipostituksen sijaan K-ruokakaupoista koko maassa. Plussa-kortilla lehden saa noutaa mistä tahansa K-ruokakaupasta veloituksetta. Lehdet jaellaan kaupoista, vaikka Postin lakko päättyisi jo lähiaikoina.

"Haluamme taata lehden saapumisen asiakkaillemme ajoissa. Pirkka-lehden suuren painoksen takia päätös jakelutavasta oli tehtävä jo nyt, vaikka lakon kestosta ei vielä ole varmuutta", Keskon viestintäjohtaja Karoliina Partanen kertoo.  

Keskiviikkona 4.12. ilmestyvää Pirkka-lehden joulukuun numeroa painetaan tavallisen 800 000 kappaleen sijaan 950 000 kappaletta, jotta lehtiä riittää mahdollisimman monelle.

"Tässä yhteydessä meillä oli mahdollisuus ottaa lehdestä hieman isompi painos. Olisimme painaneet enemmänkin, mutta oikeaa paperilaatua ei saa Suomesta enempää tällä aikataululla. Uskomme, että kauppajakelu ilahduttaa monia sellaisia asiakkaita, jotka eivät tavallisesti saa Pirkka-lehteä kotiinsa", Partanen sanoo.

Pirkka-lehti on K-ryhmän asiakaslehti, jota on tehty vuodesta 1933. Lehdellä on noin 1,5 miljoonaa lukijaa (KMT 2019). Joulukuun numerossa valotetaan muun muassa kirjailija Mauri Kunnaksen kirjojen syntyä, käsitellään auttamisen uusia muotoja ja luodaan katsaus vuoden 2020 hyvinvointitrendeihin. Pirkka-lehden sisältöjä voi lukea myös digitaalisesti Pirkka.fi:stä sekä sivuilta löytyvästä näköislehdestä.

Takaisin ylös