Keskon sijoittajatilaisuus 4.6.2024

Kesko kutsuu sijoittajat, analyytikot ja median edustajat tiistaina 4. kesäkuuta 2024 kello 16-18 pidettävään sijoittajatilaisuuteen. 

Tilaisuudessa kerrotaan pääjohtaja Jorma Rauhalan johdolla yhtiön päivitetystä strategiasta sekä painotuksista päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Lisäksi käsitellään myös muita ajankohtaisia teemoja. Tilaisuus on englanninkielinen. 

 Sijoittajatilaisuus pidetään Keskon K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa, osoitteessa Työpajankatu 12, 00580 Helsinki. Tilaisuutta voi seurata myös verkon välityksellä joko suorana tai jälkikäteen tallenteena osoitteessa kesko.fi/raporttikeskus. Tilaisuuden aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä.   

Paikan päälle tulijoita pyydetään ilmoittautumaan 17. toukokuuta 2024 mennessä osoitteessa https://www.lyyti.fi/questions/cbaaeb9ca9. Tapahtuman seuraaminen verkossa ei vaadi ennakkorekisteröitymistä. Tilaisuuden jälkeen tarjoillaan cocktaileja ja kevyttä iltapalaa sekä mahdollisuus verkostoitumiseen. 

Tilaisuuden ohjelma ja esitysmateriaalit sekä webcast-linkki julkaistaan myöhemmin osoitteessa kesko.fi/raporttikeskus

Lisätietoja antaa sijoittajasuhdejohtaja Hanna Jaakkola, puh. 010 53 23540. 

Tervetuloa! 

KESKO OYJ 

Takaisin ylös