Uusi Onninen Express -myymälä Helsingin Herttoniemessä avautuu maanantaina 13.5. – rakentamisen ammattilaisten palvelukeskittymä alueella kasvaa

ONNISEN LEHDISTÖTIEDOTE 10.5.2024 Talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisten palvelut pääkaupunkiseudulla paranevat, kun Helsingin viides Onninen Express -myymälä avautuu. Uuden Herttoniemen-myymälän ovet aukeavat maanantaina 13. toukokuuta osoitteessa Mekaanikonkatu 31. Itäväylälle hyvin näkyvästä ja sujuvien liikenneyhteyksien ääressä olevasta myymälästä paikalliset rakennusalan toimijat ja huoltoliikkeet saavat tuotteet nopeasti työmaalle.

Uuden myymälän suunnittelussa on panostettu laajaan sähkö- ja LVI-tuotteiden sekä työvälineiden valikoimaan. Myymälätilaa on 1 800 neliömetriä, ja kaikki tuotteet varastoidaan sisätiloissa. Myymälän valikoimassa on noin 9 000 tuotetta. Toisesta kerroksesta löytyy muun muassa mittava työvaatevalikoima.

Onninen Express -myymälä tekee Herttoniemestä yhä tärkeämmän palvelukeskittymän rakentamisen ammattilaisille. ”Herttoniemen-myymälään on sujuva tulla asioimaan, sillä se on liikenteen risteyskohdassa aivan Itäväylän kupeessa. Sinne pääsee ajamaan helposti sekä Itäväylän molemmista suunnista että pohjois–etelä-suuntaisesti liikuttaessa”, Onninen Express -myymälätoimintojen johtaja Pertti Tuomi kertoo. Myymälän yhteydessä on runsaasti pysäköintitilaa.

”Yritysasiakkaillemme on tärkeää, että valikoima on heti saatavilla nopeisiinkin tarpeisiin ja että tuotteiden saatavuuteen voi luottaa. Nämä ovat vahvuuksiamme kotimaisena toimijana”, Tuomi sanoo.

Koko Herttoniemen-myymälän valikoima on tilattavissa myös verkkokaupasta ja noudettavissa valmiiksi kerättynä myymälästä viimeistään kahden tunnin kuluttua tilauksesta käyttämällä Tilaa ja nouda -pikatilauspalvelua. Lisäksi Onnisen koko tuotevalikoimasta voi tilata tuotteita seuraavalle päivälle suoraan työmaalle tai myymälästä noudettavaksi.

Paikallisille rakennusalan toimijoille tuotteet nopeasti työmaalle

Herttoniemen-myymälän lähettyvillä on paljon rakennusalan toimijoita ja huoltoliikkeitä. ”Haluamme helpottaa asiakkaidemme työtä tarjoamalla talotekniset tuotteet nopeasti ja mahdollistamalla sujuvan asioinnin, jotta he voivat keskittyä omaan työhönsä työmailla”, Tuomi kertoo. ”Herttoniemessä ja sen lähialueilla Laajasalossa ja Kruunuvuorenrannassa rakennetaan lähivuosina asuntoja noin 10 000 asukkaalle. Herttoniemen ympäristössä on myös runsaasti vanhaa rakennuskantaa, joten tarpeita taloteknisille tuotteille tulee olemaan paljon”, hän jatkaa.

Itä-Helsingissä Onnisen asiakkaita palvelee nyt avautuvan Herttoniemen-myymälän lisäksi myymälä Itäkeskuksessa. ”Itäkeskuksen ja Meri-Rastilan ympäristöön tullaan rakentamaan 8 000 – 10 000 uutta asuntoa tulevien vuosien aikana, joten rakennusalan tuotteita tarvitaan”, Tuomi taustoittaa.

Helsingissä Onnisen viisi myymälää yritysasiakkaille  

Onninen panostaa paikalliseen palveluun ja kehittää Onninen Express -myymäläverkostoa jatkuvasti. Helsingissä asiakkaita palvelevat Herttoniemen lisäksi Onninen Express -myymälät Itäkeskuksessa, Konalassa, Oulunkylässä ja Pasilassa.

Herttoniemen Onninen Express -myymälässä yritysasiakkaita palvelee viisihenkinen, pitkän teknisen tukkukaupan kokemuksen omaava ja ammattitaitoinen Express-myyjien tiimi.

Yhteystiedot:
Onninen Express Herttoniemi
Mekaanikonkatu 31, 00880 Helsinki
Noutomyynti: puh. 0204 85 5025
Avoinna ma–pe klo 6.30–17.00

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Helsingin Herttoniemen myymälän avauduttua Suomessa yhteensä 57. Helsingissä asiakkaita palvelevat Herttoniemen lisäksi Onninen Express -myymälät Itäkeskuksessa, Konalassa, Oulunkylässä ja Pasilassa. Espoossa on yhteensä kolme myymälää: Onninen Mega Express Muuralassa sekä Onninen Express -myymälät Kivenlahdessa ja Olarinluomassa. Vantaalla on Mega Express -myymälä Koivuhaassa ja Onninen Express -myymälä Kivistössä.

Lisätietoja:
Pertti Tuomi, johtaja, myymälätoiminnot, Onninen Express -myymälät, puh. 0400 515 147
 

Takaisin ylös