Lattiasta kattoon uudistunut K-Citymarket Mikkeli avaa jälleen ovensa

K-Citymarket Mikkelin lokakuussa 2023 alkanut remontti on valmistunut. Mikkelin kauppaverkoston lippulaiva täydentyy muun muassa uudella leipomolla ja entistä vaivattomammalla K-Nouto-palvelulla. Uudistunutta kauppaa juhlitaan torstaina 15.2. kello 10.00 alkaen.

Mikkelin K-Citymarket uudistui remontissa lattiasta kattoon. Kauppa oli remontin ajan kiinni, sillä rakennukseen tehtiin mittava peruskorjaus. Talotekniikka sekä myymäläkalusteet uusittiin kokonaisuudessaan. Myös kaupan kylmälaitteet vaihdettiin uusiin. Tehdyt uudistukset ja korjaukset parantavat merkittävästi kiinteistön energiatehokkuutta.

Kauppias Harri Mattinen toivoo, että kokonaisvaltainen remontti näkyy asiakkaille entistä positiivisempana kauppakokemuksena.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme vihdoin avaamaan myymälän asiakkaillemme. Palautteen perusteella asiakkaat ovat odottaneet avausta kovasti ja myös meillä henkilökunnalla on ollut asiakkaita ikävä. Iso kiitos uudistuksesta kuuluu sekä remonttimiehille että henkilökunnalle. Olette tehneet tiukassa aikataulussa todella ison työn kiitettävällä tarkkuudella”, Mattinen kertoo uudistuksesta.

”Uudistettu Mikkelin K-Citymarket on kaupungin kauppaverkostomme lippulaiva, joka tarjoaa ensiluokkaisen asiakaskokemuksen kaikille mikkeliläisille, Vitostien ohikulkijoille sekä koko Etelä-Savon kausi- ja kesäasukkaille. Olen todella tyytyväinen remontin sujumiseen ja vielä tyytyväisempi, että pääsemme avaamaan ovet aikataulussa sekä vanhoille että uusille asiakkaillemme”, sanoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

Tuttu myymälä täydentyy uudella leipomolla, ateriakeittiöllä ja aina auki olevalla K-Nouto-palvelulla

Uudistunut myymälä on saanut varastotiloista muutaman sata neliötä lisää tilaa, mutta muuten myymälä säilyy asiakkaille tuttuna.

”Olemme muuttaneet myymälän puolella vain sen, mitä on ollut tarpeen muuttaa. Meille on tärkeää, että asiakas voi asioida vaivatta ja ilman turhaa tuotteiden etsimistä”, Mattinen sanoo.

Kaupan valikoima on suunniteltu asiakkaiden tarpeiden perusteella ja siihen voi jatkossakin vaikuttaa ketterästi. Kauppias kannustaakin asiakkaita kertomaan rohkeasti tuotetoiveita. Uutuutena löytyvät muun muassa jauholeipomo sekä ateriakeittiö.

Käyttötavaran osalta kaupassa on uudistettu kaikki osastot. Tavaratalojohtaja Pekka Hämäläinen kertoo, että esimerkiksi kauneusosaston uudistaminen ja laajempi leluvalikoima palvelevat asiakkaita nyt entistä monipuolisemmin. Remontin yhteydessä käytäviä levennettiin ja tuotteiden kohtaamisjärjestykseen kiinnitettiin erityistä huomiota, jotta ostaminen olisi entistä helpompaa. Lisäksi itsepalvelukassojen määrä tuplattiin kassa-asioinnin sujuvoittamiseksi. Niitä on nyt kymmenen.

Kauppa panostaa jatkossa uudella tavalla myös verkkokaupan tilausten K-Nouto-palveluun. Etumyymälään rakennetaan uusi noutotila, mistä asiakas saa noudettua ostoksensa helposti ja nopeasti. Auton saa ajettua aivan uuden noutopisteen viereen, jolloin matka automaatilta ajoneuvolle on todella lyhyt. Piste palvelee jatkossa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Avajaisissa paikallista leipää ja kakkukahvit, lauantaina lasten oma päivä

K-Citymarket Mikkelin avaus tapahtuu juhlallisesti nauhan leikkauksella. Avajaistunnelmaa tuovat lukuisat tarjoukset sekä Marttojen tarjoilemat kakkukahvit. 200 ensimmäiselle asiakkaalle on luvassa paikallista leipää ja arvontapalkintoja. Avajaisviikon lauantaina kaupalla on lisäksi lasten avajaiset. Silloin kaupalla vierailee Sipi-Pelle ja luvassa on muun muassa formulasimulaattori ja ilotulitus.

Kaupalta löytyvät tutut Matkahuollon, Schenkerin ja Postnordin pakettipalvelut sekä Veikkauksen On Line-palvelut, jotka on uudistuksessa siirretty neuvonnan yhteyteen.

Sähköautoilijoille kaupalla on hyviä uutisia: K-Lataus-verkosto laajenee entisestään kevään aikana.

Kaupan aukioloajat ovat tutut remonttia edeltävältä ajalta. Kauppa on auki arkisin ja lauantaisin kello 7.00–22.00 ja sunnuntaisin 9.00–21.00.  Palvelutiskin aukioloajat ovat laajentuneet. Nyt se palvelee jatkossa viikon jokaisena päivänä: arkisin ja lauantaisin kello 8.00–19.00 ja sunnuntaisin 10.00–16.00.

Takaisin ylös