Varkauteen toinen sija Vuoden K-Rauta -kilpailussa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.12.2023 K-Rauta-ketjussa palkitaan vuosittain parhaiten menestyneitä kauppoja. Vuoden 2023 K-Rauta -kilpailussa toiselle sijalle nousi K-Rauta Varkaus. Kauppias Tommi Rossin mukaan keväällä avatussa uudessa myymälässä asiakkaille pystytään tarjoamaan entistä laajempi valikoima toimivissa tiloissa.

Kauppias Tommi Rossi kertoo, että menestys Vuoden K-Rauta -kilpailussa perustuu pitkäjänteiseen kehitystyöhön. ”Uudessa myymälässä on mahdollisuus pitää enemmän tuotteita asiakkaiden saatavilla. Parkkipaikkaa löytyy, ja meille on helppo tulla. Vaikka karttapalvelut eivät aina vielä tunnista sijaintiamme uudella alueella keskustan ulkopuolella, on mukavaa, että asiakkaat ovat löytäneet hyvin perille.”

Vaikka toinen sija tuntuu kauppiaasta hyvältä, painottaa hän kehittämisen tärkeyttä. ”Kehitämme kaupan toimintoja jatkuvasti, jotta voimme tarjota yhä parempia tuotevaihtoehtoja ja sujuvaa asiointia”, hän kertoo.

K-Rauta Varkaus työllistää 14–18 henkilöä vuodenajasta riippuen. Kauppa palvelee niin kuluttajia kuin yritysasiakkaita.

Uudessa myymälässä tuotevalikoima on kasvanut merkittävästi. ”Esimerkiksi puutavarassa on laajennettu valikoimaa ja parannettu saatavuutta”, Rossi toteaa. Asiakkaiden toiveita uusista tuotteista otetaan mielellään vastaan. ”Kotimaisia tuotteita pyrimme valitsemaan valikoimaan, mikäli se vain on mahdollista”, kauppias lisää.

Tällä hetkellä suosittuja ovat esimerkiksi lumilingot. Myös sisäremontteja tehdään, mikä näkyy esimerkiksi kiinnostuksessa maaleihin. Kaupassa onkin panostettu erityisesti maalivalikoimaan.

Tommi Rossi toimii kauppiaana Varkauden lisäksi K-Raudoissa Lapinlahdella, Leppävirralla, Vieremällä, Suonenjoella ja Kiuruvedellä veljesten Harri ja Arto Heiskasen kanssa.    

Vuoden 2023 K-Rauta -tunnustukset julkistettiin 28. marraskuuta. Ensimmäiselle sijalle nousi K-Rauta Seppälä Jyväskylästä, toiselle sijalle K-Rauta Varkaus ja kolmannelle sijalle K-Rauta Lappfjärd. Valintaperusteina olivat asiakastyytyväisyys, henkilöstötyytyväisyys, tuotevalikoiman kehittäminen ja myynnin mittarit.

Lisätietoja: K-kauppias Tommi Rossi, 040 777 5630, tommi.rossi@k-rauta.fi

Takaisin ylös