Uusi Onninen Express avautuu Kotkan Jumalniemessä – sijainti pysyy lähes samana, mutta valikoima laajenee

Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Kotkan seudulla, kun Kotkan Onninen Express -myymälä siirtyy Jumalniemen alueella uusiin, nykyaikaisiin tiloihin. Täysin uusi myymälä avautuu asiakkaille maanantaina 22. toukokuuta osoitteessa Jumalniementie 2b.

Jumalniemeen avautuva uusi myymälä on entistä suurempi. Uusi myymälä on kooltaan noin 1700 neliömetriä ja myymälällä on suuri, 3200 neliömetrin piha-alue, jossa asiakaspysäköinti onnistuu vaivattomasti. Myymälästä heti saatavissa olevien tuotteiden valikoimaa on kasvatettu 7800 nimikkeestä 10 500 nimikkeeseen.

Uusi sijainti on asiakkaille vaivaton, sillä vanhan ja uuden myymälän välillä on vain noin 400 metriä matkaa. Sijainti pysyy siis lähes samana, mutta aukiolo laajenee: uusi myymälä aukeaa jatkossa jo klo 6:30.

”Kotkan myymälä on suunniteltu juuri Onnisen ja asiakkaidemme tarpeisiin. Suurempi myymäläpinta-ala mahdollistaa valikoiman laajentamisen ja hyvät pysäköinti- ja noutoalueet nopean sekä sujuvan asioinnin. Vahvistamme läsnäoloamme ja myymälävalikoimaamme paikallisesti, jotta asiakas saa tarvitsemansa tuotteet luotettavasti ja nopeasti”, Onninen Express -myymälätoimintojen johtaja Pertti Tuomi kertoo.

Asiakkaat voivat myös yhdistää joustavasti myymäläasioinnin ja Onnisen digitaalisten palveluiden käytön. Tuotteita voi tilata verkkokaupasta ja noutaa ne Onninen Express -myymälästä.

Kotkan Onninen Express-myymälään siirtyy työskentelemään osaava ammattilaisten joukko: Vakituisesti asiakkaita palvelee neljä express-myyjää sekä iso joukko talotekniikan, infran ja teollisuuden teknisiä myyjiä, kokonaisuudessaan 17 henkilöä.

Onnisen myymäläverkosto uudistuu vauhdilla

Kotkan Jumalniemen uusi myymälä on Onninen Express -ketjun kolmas uusi myymälärakennus kuluvana vuonna. Espoon Muuralaan avautui kokonaan uusi Onninen Mega Express -myymälä vuoden alussa ja Oulun Ruskon myymälä avautui uusissa tiloissa huhtikuussa. Tulossa vielä vuonna 2023 ovat Kuopion uuden Mega Express -myymälän avaus sekä Turun Lausteen uuden myymälän avaus. Vuonna 2024 avautuu uusi Tampereen Sarankulman Mega Express -myymälä.

”Kaikki uudet myymälät ovat entisiä isompia. Suuremmat myymälät mahdollistavat paremman valikoiman esimerkiksi uuden teknologian tuotteita, jotka auttavat asiakkaitamme vihreän siirtymän toteuttamisessa”, Tuomi kertoo.

Yhteystiedot:
Onninen Express Kotka Jumalniemi
Jumalniementie 2b, 48600, Kotka
Noutomyynti: 020 485 5631
Avoinna: ma–pe 6:30-16:00

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 55.

Lisätietoja:
Pertti Tuomi, johtaja, myymälätoiminnot, Onninen Express -myymälät, puh. 0400 515 147.

 

Takaisin ylös