Marja ja Vesa Hautamäki K-Rauta Lanternan kauppiaiksi – Tavoitteena Helsingin paras asiakaspalvelu

Helsingin Roihuvuoressa sijaitsevan K-Rauta Lanternan kauppiaina aloittavat 1.9. Marja ja Vesa Hautamäki. Hautamäet siirtyvät Lanternaan K-Rauta Riihimäeltä.

Hautamäet aloittivat rautakauppiasuransa Nokian Rautiasta vuonna 2010. Ennen Lanternaan siirtymistä he toimivat K-Rauta Riihimäen kauppiaina vuodesta 2014 alkaen. Riihimäen K-Rauta valittiin vuonna 2021 ketjun parhaaksi kaupaksi muun muassa erinomaisen asiakastyytyväisyyden ansiosta – samoja oppeja Hautamäet aikovat tuoda mukanaan Lanternaan.

- Pyrimme erottumaan sillä, että meillä asiakaskohtaamisille annetaan aikaa ja myyjien ammattitaidon kehittämisestä huolehditaan, niin että asiakaspalvelu on Helsingin parasta. Tavoitteena on, että meidän osaava henkilökuntamme pystyy ratkaisemaan kaikki asiakkaidemme pulmat: auttamaan sekä tuotteiden valinnassa että antamaan neuvoja tekemiseen, Hautamäet kertovat.

- Myös Remonttimestari-palvelumme on tärkeä, sillä asiakkaat hakevat nykyään valmiita pakettiratkaisuja, joihin kuuluu tuotteiden lisäksi työn osuus. Me pystymme tarjoamaan koko projektin yhdestä paikasta, oli kyse sitten kiukaan vaihdosta tai kokonaisesta kylpyhuoneremontista, kauppiaat kertovat.

Ympärivuotinen puutarhakauppa

Asiakaspalvelun ja remonttipalveluiden lisäksi uudet kauppiaat aikovat panostaa Lanternan K-Raudassa sisustus- ja puutarhaosaston kehittämiseen.

- Lanternan kauppakeskus on sisustuskaupan keskittymä ja Lanternan K-Raudassa aiommekin edelleen panostaa kattaviin sisustus- ja pintamateriaalien näyttelyihin. Puutarhaosastoa pyrimme kehittämään niin, että voimme sanoa olevamme puutarhakauppa ympäri vuoden, kertoo Marja Hautamäki, jonka sydäntä lähellä puutarhaosasto erityisesti on.

- K-Rauta Lanterna on sekä pinta-alaltaan, työntekijämäärältään että liikevaihdoltaan lähes tuplasti isompi kauppa kuin edellinen kauppamme Riihimäellä. On mukavaa päästä haastamaan itseään ja toteuttamaan ideoita entistä isommassa mittakaavassa, Hautamäet suunnittelevat.

K-Rauta Lanterna työllistää noin 50 henkilöä.

Hautamäkien perheeseen kuuluu kolme lasta, joista vielä yksi asuu kotona. Viikonloppuisin kokoonnutaan yhteen paistamaan pizzauunilla pizzaa lasten, lasten puolisoiden sekä lastenlasten kanssa. Yhdessä pariskunta matkailee, lukee dekkareita ja maastopyöräilee.

- Olemme tosi innoissamme että pääsemme tutustumaan osaavaan henkilökuntaan ja saamme työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa yhdessä rakentaa K-Rauta Lanternan tulevaisuutta. Toivotamme kaikki asiakkaat sydämellisesti tervetulleeksi!

Lisätiedot:
Vesa Hautamäki, vesa.hautamaki@k-rauta.fi, puh. 050 436 0000.

Marja Hautamäki, marja.hautamaki@k-rauta.fi, puh. 0400 899 862.

Takaisin ylös