Laura Rissanen Keskon pääkaupunkiseudun aluejohtajaksi

Laura Rissanen (VTM) aloittaa Keskon pääkaupunkiseudun aluejohtajana 19.4.2022. Rissanen siirtyy Keskoon Sivistystyönantajat ry:n elinkeinopolitiikasta vastaavan johtajan tehtävästä.

Keskon pääkaupunkiseudun aluejohtajana Laura Rissanen tulee vastaamaan Keskon sidosryhmätyöstä ja kauppapaikkaverkoston kehittämisestä pääkaupunkiseudulla. Rissanen tulee työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Keskon Etelä-Suomen aluejohtajan Mika Sivulan kanssa. Rissanen osallistuu Keskon yhteiskuntasuhdetyöhön myös valtakunnan tasolla.

”Haluamme vahvistaa sidosryhmätyötämme ja läsnäoloamme pääkaupunkiseudun kaupungeissa. Laura Rissasella on vahva yhteiskunnallinen tausta ja laajat verkostot. Olemme iloisia saadessamme hänenlaisensa osaajan joukkoihimme ”, sanoo Keskon viestinnästä, brändistä ja aluetoiminnoista vastaava johtaja Karoliina Partanen.

Laura Rissanen on aiemmin työskennellyt muun muassa Kokoomuksen eduskuntaryhmän pääsihteerinä, erityisavustajana kolmessa eri ministeriössä sekä useissa muissa yhteiskunnallisissa tehtävissä. Hän on toiminut myös Helsingin kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä.

Takaisin ylös