Kittilän keskustaan rakennetaan uusi K-Supermarket

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.5.2022 Kesko on ostanut Kiinteistö Oy Kittilän Säästökulman koko osakekannan ja aloittanut kahden tyhjillään olleen rakennuksen purkamisen yhtiön omistamalla tontilla. Tavoitteena on aloittaa uuden K-Supermarketin rakennustyöt viimeistään elokuussa niin, että uusi kauppa avattaisiin ennen kesää 2023.

Uusi K-Supermarket Kittilä tulee olemaan tiloiltaan tuplasti suurempi kuin nykyinen kauppa. Uuden kaupparakennuksen kokonaisala tulee olemaan noin 2800 m2. Kauppa saa kovasti kaivattua lisätilaa, joka mahdollistaa valikoimien selkeän kasvattamisen paikallisten asiakkaiden ja matkailijoiden tarpeisiin.

Nykyinen kauppa on auki koko rakennustyön ajan. Uuden kaupan valmistuttua vanha kauppa puretaan ja sen paikalle tehdään pysäköintitilat. Uudessa tilanteessa autopaikkoja on lähes 80 kpl eli selkeästi nykyistä enemmän. Pysäköintialueelle tulee myös sähköautojen latausmahdollisuus. Keskon ja K-kauppiaan investointi hankkeeseen on yhteensä yli 9 miljoonaa euroa. K-kauppiaina jatkavat K-Supermarket Kittilän nykyiset kauppiaat Tea Hyttinen ja Aarni Valkonen.

Takaisin ylös