K-ryhmän vähittäismyynti oli alkuvuonna Uudenmaan alueella 202 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.4.2022 K-ryhmän vähittäismyynti oli tammi-maaliskuussa Keskon Uudenmaan alueella yhteensä 202,0 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Päivittäistavarakaupan myynti oli 166,4 miljoonaa euroa. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 29,5 miljoonalla eurolla. Autokaupan myynnin arvo oli 6,1 miljoonaa euroa.

Keskon Uudenmaan alueeseen kuuluvat Uudenmaan maakunta pois lukien Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

”Päivittäistavarakaupan myynteihin voi olla tyytyväinen, koska taustalla ovat viime vuoden kovat vastaluvut ja pääsiäisostojen ajoittuminen silloin maaliskuulle”, kommentoi lukuja Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula. ”K-Rautojen liki 9 %:n myynninkehitys kertoo siitä, että innostus kotien, mökkien ja puutarhojen rakentamiseen ja kunnostukseen on jatkunut.”

”Autokauppa on kärsinyt maailmanlaajuisesta komponenttipulasta ja saatavuusongelmista. Asiakkaat luottavat edustamiimme merkkeihin ja uusien autojen tilauskanta on ennätyskorkea”, jatkaa Sivula.

Maaliskuun alussa juhlittiin täysin uudistettua Söderkullan K-Supermarketia ja Veikkolassa alkavat toukokuussa K-Supermarketin uudistustyöt. Porvoossa suunnitellaan uuden K-Citymarketin rakennushanketta. Loviisasta on hankittu tontti asuntomessualueelta K-Marketille. Karjaalla avattiin huhtikuussa uusi K-Rauta entistä suuremmissa tiloissa.

Takaisin ylös