K-Rauta tuo joustavuutta rakentamiseen Kimara Pontti -piharakennuksilla

K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE 11.4.2022 K-Raudan valikoima laajenee huhtikuussa Kimara Pontti -piharakennuksilla. Uusi mallisto tuo joustavuutta rakentamiseen: piharakennuksen voi hankkia erikseen talon rakentamisaikataulusta riippumatta. Rakennukset soveltuvat hyvin myös vapaa-ajan tonteille. Rakentamisen joustavuutta lisää lyhyt, noin kuuden viikon toimitusaika tilaushetkestä. 

Kimara Pontti -mallistossa on piharakennusten ja huviloiden lisäksi autokatoksia. Mallisto on syntynyt omatoimirakentajien toiveista ja tarpeista. ”Piharakennus halutaan joskus tehdä eri aikataulussa kuin esimerkiksi omakotitalon rakentaminen – joko ennen talon rakentamista tai sen jälkeen. Kimara Pontti -mallistolla tämä on mahdollista. Meiltä asiakas saa piharakennuksen tilatessaan mukaansa kuvan, jonka kanssa hän voi hakea rakennuslupaa, jos rakennuksen koko ja paikalliset määräykset sitä vaativat”, K-Raudan talomyynnistä vastaava myyntipäällikkö Ari Koski sanoo.

”Meiltä on toivottu muun muassa etätyötiloja ja vierasmajoja. Tämän malliston rakennukset soveltuvat niin täydennysrakentajille taajamiin omakotitalotonteille kuin vapaa-ajan tonteille. Mallistossa on laaja valikoima puurakenteisia piharakennuksia ja huviloita sekä autotalleja ja autokatoksia”, Koski kertoo. Huviloita ja piharakennuksia on neljä eri mallia, joista on saatavilla 21 variaatiota. Autotalleja ja autokatoksia on yhteensä yhdeksän eri kokoista mallia ja niistä 36 eri variaatiota.

Tee se itse

”Haluamme uudella mallistolla tukea omatoimirakentajia onnistumaan. Pontti-malliston rakentaminen on helppoa ja nopeaa. Tilaaja tekee perustukset ja tontille toimitetaan puuosat ja ikkunat yhtenä toimituksena. Mukana tulevat työ- ja rakennusohjeet”, Koski summaa.

Piharakennuspaketti toimitetaan työmaalle noin kuuden viikon kuluttua tilauksesta. Koski painottaa vastuullista rakentamista. Kun työmaalla on kerrallaan vain tiettyyn työvaiheeseen tarvittavat materiaalit, työmaa säilyy siistimpänä ja turvallisena, ja hävikki vähenee. ”Rakentaminen tehdään osatoimituksina työn suoritusvaiheiden mukaan. Ulkokuoreen liittyvä paketti tulee kerralla tontille, ja sen jälkeen asiakas voi tilata sisätiloihin liittyvät materiaalit paikallisesta K-Raudasta haluamissaan erissä”, Koski kertoo.

Sisätilat omien tarpeiden mukaan

Pontti-piharakennusten ulkoasu on tyylikäs ja ajanhenkinen. Autotalleissa tilaaja voi vaikuttaa ulkoasuun ja valita joko pulpetti- tai harjakaton ja pysty- tai vaakaverhouksen.

Huviloiden sisätilat rakentaja pääsee suunnittelemaan omien tarpeidensa mukaan. Sisätiloihin voi suunnitella esimerkiksi harrastustilan, makuuhuoneen, saunan tai keittiön. Sisätilojen materiaalit voi valita K-Raudan laajasta valikoimasta ja tilata tuotteet täsmätoimituksena työmaalle. ”Malliston suunnittelussa on huomioitu nykyaikaisen mökkielämän tarpeet: maisema tuodaan sisään avarien ikkunapintojen kautta, terassit ovat useissa malleissa suojaisia ja sisä-wc:lle on pienimmissäkin malleissa varattu oma tilansa. Tehokas tilankäyttö on myös ohjannut malliston suunnittelua”, Koski summaa.

Lisätietoja K-Raudan verkkosivuilla:

Tutustu Kimara Pontti -mallistoon: https://kimara.fi/kimara-pontti-mallisto/

Kimara on K-Raudan oma tuotemerkki. Kimara Pontti-piharakennuksia myydään kaikissa K-Raudoissa. Katso K-Raudan myymälät: https://www.k-rauta.fi/myymalat

Lisätietoja:

Myyntipäällikkö Ari Koski, K-Rauta, puh. 0400 684 929, ari.koski@kesko.fi

Viestintäpäällikkö Reetta Hiltunen, K-Rauta, puh. 040 520 9381, reetta.hiltunen@kesko.fi

Takaisin ylös