K-Citymarket Varkauden remontti alkaa – paikallisvoimin toteutettava lähes kymmenen miljoonan remontti on yksi alueen mittavimmista kaupan alan investoinneista

K-Citymarket Varkauden täysin uudistava kokonaisuudistus on alkanut: uudistusta tehdään lähes kymmenellä miljoonalla eurolla. Työt ovat alkaneet kaupan parkkialueilla ja kylmätiloissa. Liiketilojen kokonaisuudistus käsittää paitsi kauppatilojen remontoinnin kokonaisuudessaan, myös kattavan talotekniikan uudistuksen.

Remontissa koko K-Citymarket Varkauden kiinteistö remontoidaan ja sen ilme tulee muuttumaan. Uudistuksia tehdään paitsi kaupan asiakastiloissa, myös taka- ja parkkitiloissa. Uudistus koskee sekä kaikkia elintarvikkeen että käyttötavaran osastoja. Remontin yhteydessä kiinteistön energiatehokkuutta parannetaan ja uudistuksia tehdään yleisesti mm. talotekniikkaan. Laaja urakka valmistuu joulukauppaan ja se toteutetaan osaksi paikallisten yrittäjien voimin. Kauppa palvelee remontin aikana tavalliseen tapaan.

”Haluamme palvella asiakkaita entistäkin paremmin, ja siihen remonttikin tähtää: varkautelaiset ovat toivoneet tätä jo pitkään. Remontti on alkanut maaliskuun lopussa, ja tahti kiihtyy edelleen loppukesästä, jolloin alamme uusia kaupan asiakastiloja. Suuri muutos tulee näkymään esimerkiksi kaupan palvelutiskeillä. Haluamme helpottaa asiointia ja nykyaikaistaa puitteitamme, sillä jatkossa kaupasta tulee myös aiempaa ympäristöystävällisempi, kun viime vuonna uusitun valaistuksen lisäksi mm. kaikki kylmälaitteet uusitaan. Kerromme uudistuksista tarkemmin remontin edetessä ja otamme mielellämme vastaan myös asiakastoiveita kaupan uudistamiseen”, K-Citymarket Varkauden kauppias Aki Tuononen kertoo.

Varkaudessa tehtävä muutos läpäisee koko kaupan ja tulee näkymään asiakkaille monin eri tavoin: niin elintarvike- kuin käyttötavaraosastot uudistetaan täysin.

”K-Citymarket Varkaudessa tehtävä remontti on yksi alueen merkittävimmistä kaupan alan investointeja vuoden 2022 aikana. Uudistuksen myötä vahvistamme entisestään edelläkävijän asemaamme alueella ja vastaamme asiakastoiveisiin”, Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jari Alanen sanoo.

Takaisin ylös