Ruoan verkkokaupan pikatoimitukset laajenevat pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulla kuluttajat ovat löytäneet mahdollisuuden saada ruokaostokset kotiovelle jopa parissa kymmenessä minuutissa. Jatkossa palvelu on entistä useamman pääkaupunkiseutulaisen saatavilla, kun pikatoimitusten tarjonta laajenee torstaina Helsingissä ja Espoossa yhteensä neljään uuteen K-ruokakauppaan. Tilausten nopeasta toimittamisesta asiakkaalle vastaavat Woltin lähettikumppanit. Pikatoimituksia Wolt-sovelluksen kautta tarjoaa pääkaupunkiseudulla kaikkiaan nyt jo 10 K-kauppaa.

”Ruoan verkkokaupan pikatoimitusten kautta haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden erittäin nopeaan ja ennen kaikkea helppoon asiointiin. Odotamme mielenkiinnolla, miten asiakkaamme ottavat palvelun vastaan”, kertoo K-Market Ainoan kauppias Sami Taivassalo.

K-Market Ainoan lisäksi pikatoimitukset Wolt-sovelluksen ja -lähettikumppanien avulla aloittavat huomenna torstaina myös K-Market Liila Espoossa sekä K-Market Roihuvuori ja K-Market Hakaniemi Helsingissä. Vantaalla pikatoimitustarjonta laajeni jo aiemmin tässä kuussa, ja tällä hetkellä palvelua Wolt-sovelluksen kautta tarjoaa kaksi K-ruokakauppaa.

Kaupoista on tilattavissa sovelluksen kautta noin 1 500 tuotteen valikoima.

”Perusvalikoiman lähtökohtina ovat monipuolisuus ja asiakkaiden suosimat tuotteet. Lisäksi meillä on mahdollisuus täydentää joustavasti valikoimaa asiakastoiveiden perusteella kaupan omilla tuotteilla, K-Market Liilan kauppias Otto Arosilta kertoo.

Toimitusalueet ovat kaupoilla laajat, minkä takia toimitusalue ulottuu lännessä Espoon Saunalahteen, pohjoisessa Vantaan Korsoon ja idässä Helsingin Vuosaareen.

Toimituksia aamusta iltaan

Pikatoimitoimituksia tehdään valtaosasta kauppoja seitsemänä päivänä viikossa aamusta iltaan.

”Pikatoimitusten avulla esimerkiksi ruoanvalmistuksessa puuttuvien raaka-aineiden hankkiminen on kätevää, mutta myös valmiit ateriat tai vaikkapa viikonloppuaamun brunssin ainekset saa nopeasti kotiovelle”, Aleksi Helenius K-Market Hakaniemestä esittää.

Toimitusmaksun hinta alkaa 1,90 eurosta ja se noudattaa Woltin yleistä, matkaan perustuvaa porrastettua hinnoittelua. Tuotteiden hinnat ovat kaupan normaalihintoja.

”Pidämme tärkeänä tarjota asiakkaalle eri vaihtoehtoja asiointiin. Ruoan verkkokauppaa käyttää jo moni ja on tärkeää, että sen toimintamalleja kehitetään edelleen monipuolisemmaksi vastaamaan asiakkaiden erilaisia tarpeita. Pikatoimitukset ovat tästä hyvä esimerkki”, K-Market Roihuvuoren kauppias Valtteri Linnakunnas summaa.

Pikatoimituksia on ollut jo pidempään tarjolla neljästä K-ruokakaupasta myös K-ryhmän oman K-Ruoka-palvelun kautta.

Takaisin ylös