K-Supermarket Hämeenkatu avautuu Tampereella – asiakkaiden odotuksiin vastataan unelmien herkkukaupalla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.8.2021 K-kauppias Jaro Salkoharjun ja hänen vaimonsa Terhin kiivastahtinen pari kuukautta huipentuu torstaina 26.8.2021 klo 10, kun he saavat henkilökuntansa kanssa avata uuden Tavallista paremman herkkukaupan Stockmannin alakertaan.

Keskon päivittäistavaratoimialan johtaja Ari Akseli kertoo K-Supermarket Hämeenkadun olevan kauppapaikkana erityislaatuinen.

”On upeaa päästä avaamaan uusi K-Supermarket näin kiinnostavalle paikalle Tampereen keskustaan. Olemme havainneet, että yksi monistettava ketjumalli ei toimi joka paikassa, vaan tarvitaan kauppatasolle menevää asiakasymmärrystä ja sitä, että jokainen kauppa löytää omat ainutlaatuiset kilpailuetunsa. Siksi K-ruokakaupat toimivat kauppakohtaisella liikeidealla, jossa paikallinen kauppias rakentaa omat paikalliset vahvuutensa ketjun kilpailuetujen päälle. Asiakasymmärryksen avulla K-Supermarket Hämeenkadusta onkin onnistuttu rakentamaan elämyksellinen ruokakauppa, jossa rima on ollut korkealla.”

Herkkukauppa ja makumatkoja pitkin maailmaa

K-Supermarket Hämeenkadulla voi tehdä ruokamatkan pitkin maailmaa. Palvelutiskillä on tapas-baari, josta voi ostaa mukaan tai nauttia paikan päällä pystypöydissä valitut tapakset. Kaupalla on myös anniskeluoikeudet, joten kyytipojaksi voi halutessaan ottaa vaikka lasin viiniä. Paikan päällä tehtyjä susheja voi puolestaan valita laajasta sushibaarista, mistä saa myös muutakin aasialaista ruokaa. Aivan uutena tulee Mykybaari, missä valmistetaan erilaisilla täytteillä taikinakuoreen tehtyjä dumplingseja. Dumplingsit ovat maailmalla ja Euroopassa jo iso trendi, mutta Suomessa ruokakaupoissa vielä melko uusi tuttavuus. K-Supermarket Hämeenkadulla on suuri oma keittiö, jossa ammattikokit valmistavat lämmintä ruokaa päivittäin mukaan otettavaksi. Palvelutiskin yhteydessä on myös dry aged-lihakaappi.

Kaupan oma jauholeipomo toimii joka päivä. ”Illalla tehdään leiville taikinajuuri ja seuraavana aamuna leipurit leipovat ja paistavat ne asiakkaille”, kehaisee kauppias-Jaro. ”Teemme myös kaupalla omat smoothiet, raakapuurot sekä sushi- ja hedelmäbowlit.”

Syksyn aikana avataan Bistro yläkertaan. Siellä on shampanja- ja viinibaari ja sieltä voi ostaa mukaan kaupan oman keittiön ruokia. Asiakaspaikkoja on noin 30.

Asiakkailta tuhansittain palautteita kaupan valikoimista ja palveluista

Uuden K-Supermarketin laaja ja monipuolinen valikoima on rakennettu asiakastiedon ja -toiveiden pohjalta. Salkoharjut ovat keränneet koko kesän ajan asiakkailta toiveita ja ideoita kaupan suhteen. Palautetta on voinut antaa kaupan nettisivujen kautta tai ihan paperilla yläkerrassa olevaan palautelaatikkoon. ”Olemme saaneet niistä hyviä ideoita ja ymmärrystä siihen, mitä asiakkaat haluavat kaupaltaan. Esimerkiksi tiesimme, että vegetuotteet tarvitsevat hyvän tilan ja valikoiman mutta niistä tulikin niin paljon toiveita, että vaihdoimme vegeosaston paikkaa, että saimme kaikki tuotteet hyvin mahtumaan”, kertoo Jaro.

”Koska kauppamme on suuri olemme pystyneet ottamaan tänne laajat valikoimat tuotteita. Paikalliset toimittajat ovat myös hyvin esillä ja olemme aloittaneet yhteistyötä tamperelaisten ravintoloiden kanssa.”

K-Supermarket Hämeenkatu palvelee pitkin aukioloajoin, kauppa on avoinna joka päivä klo 8 – 22. Kauppaan pääsee helposti autolla, ratikalla, bussilla sekä kävellen. Kaupan alapuolella on kaksi isoa parkkitaloa, Aimopark sekä Hämppi, joista kummastakin on suorat hissiyhteydet kaupan aulaan.

Uuden kaupan työpaikat kiinnostivat

Jaro arvioi, että kaupan uusiin työpaikkoihin tuli useita satoja työhakemusta. K-Supermarket Hämeenkadulla työskentelee kauppiasparin lisäksi yli 30 kaupan alan ammattilaista. ”Meillä on täällä pitkän linjan kaupan moniosaajia, erikoisosaajia, leipureita, kokkeja ja alan nousevia tähtiä. Hyvä porukka, joka odottaa meidän kanssa innolla kaupan avausta. Toivottavasti asiakkaamme ovat yhtä innoissaan kaupasta, kuin mekin olemme!”, toivoo Jaro. Toivotamme lämpimästi kaikki tervetulleiksi ostoksille uuden ajan Herkkukauppaan Tampereen keskustaan!”, Salkoharjut henkilökuntineen toivottavat.

Takaisin ylös