K-ryhmässä tarjolla 5000 kesätyöpaikkaa - paras aika hakea on nyt

K-ryhmä tarjoaa tänäkin kesänä kaupoissa, logistiikassa ja toimistoissa arviolta 5000 työpaikkaa nuorille. K-ruoka- ja -rautakauppojen lisäksi kesätyöntekijöitä palkataan myös logistiikkaan, tukkuihin ja toimistoihin sekä erilaisiin tehtäviin autohuoltamoissa. Koronan myötä verkkokauppaan liittyvät työtehtävät ovat lisääntyneet myös kesätyöntekijöillä.

"Haun vilkkain aika on perinteisesti ajoittunut tammi-helmikuun vaihteeseen. Koronan aiheuttaman poikkeuskevään jälkeen näyttää siltä, että haussa on palattu normaaliin aikatauluun. K-ryhmän kesätyöpaikkoja voi hakea joko työpaikkasivustoltamme tai ottamalla yhteyttä suoraan oman alueen K-kauppiaaseen", sanoo K-ryhmän rekrytoinneista vastaava Visa Myllyntaus.

Töitä tarjolla ympäri Suomen

K-ryhmä on Suomen suurimpia kesätyöntarjoajia sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Monissa maakunnissa kesätyöpaikkoja on tarjolla satamäärin.

"Viime vuonna kesätyöpaikkoja oli eniten tarjolla Uudenmaan lisäksi Pohjois-Pohjanmaalla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Lapissa. Koronavuoden jälkeen myös työtehtävissä voi olla uudenlaisia painotuksia. Monessa työnkuvassa saattaa olla mukana esimerkiksi verkkokaupan tuotteiden keräilyä", Myllyntaus kertoo tulevan kesän trendeistä.

Kaupan ala on myös erittäin merkittävä nuorten ja opiskelijoiden työllistäjä.

"Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan nuorille mahdollisuuksia ensimmäisiin työkokemuksiin. Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa."

Suuri osa K-ryhmän kesätyöpaikoista on jo julki kesätyönhakijoille tarkoitetulla sivulla kesko.fi/kesatyopaikat. 

Takaisin ylös