Sami Kiiski K-ryhmän vapaa-ajan kaupasta vastaavaksi johtajaksi

K-ryhmän vapaa-ajan kaupasta vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Sami Kiiski. Vapaa-ajan kauppaan kuuluvat ketjut Intersport, Budget Sport, The Athlete’s Foot ja Kookenkä. Kiiski siirtyi tehtävään Haltin toimitusjohtajan tehtävästä.

KTM Sami Kiiski on nimitetty Keskon rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialan vapaa-ajan kaupasta vastaavaksi johtajaksi vastuualueenaan vapaa-ajan kaupan liiketoiminta. Vapaa-ajan kauppaan kuuluvat ketjut Intersport, Budget Sport, The Athlete’s Foot ja Kookenkä Kiiski aloitti uudessa tehtävässään 27.7.2020 ja raportoi rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialajohtaja, pääjohtajan sijainen Jorma Rauhalalle.

”Kuluttajien ostokäyttäytyminen on jatkuvassa muutoksessa ja sen myötä vapaa-ajan kaupan toimintaympäristö on merkittävässä muutoksessa. Sami Kiiskellä on laaja-alainen osaaminen vapaa-ajan kaupasta ja monikanavaisen kuluttajakaupan kehittämisestä sekä merkittävät näytöt tuloksenteossa. Saamme Samista vahvan brändi- ja digimarkkinoinnin osaajan, jolla on intohimo liiketoiminnan kehittämiseen”, kommentoi Jorma Rauhala.

Aiemmassa tehtävässään Halti Oy:n toimitusjohtajana Kiiski työskenteli vuodesta 2015. Aiemmin hän on toiminut laajasti eri johtotehtävissä vuodesta 2007 alkaen, mm. varatoimitusjohtajana urheilu- ja vapaa-ajantuotemerkkien maahantuontiyritys Sultradessa 2009-2015 ja vapaa-ajan kaupan liiketoiminnan johtajana Soliferissa 2007-2009. Sami Kiiskillä on kansainvälistä kokemusta myös mm. Craft-, Fischer- ja Speedo-urheilubrändien kehittämisestä ja liiketoiminnasta. Sami Kiiski on ollut hallituksen jäsen urheilu- ja vapaa-ajan tavarantoimittajien yhdistyksessä 2014-2019.

”Olen erittäin iloinen uudesta tehtävästäni K-ryhmän vapaa-ajan kaupassa. Odotan innolla, että pääsen kehittämään henkilöstön, kauppiaiden ja tärkeiden sidosryhmien kanssa liiketoimintaa yhdessä eteenpäin. Intersport on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja ja tutkitusti Suomen luotetuin urheilukauppa. Budget Sport, The Athlete’s Foot ja Kookenkä ovat kuluttajien suosikkeja, joita on mielenkiintoista kehittää palvelemaan entistä paremmin kuluttajien monikanavaisia tarpeita”, kommentoi Sami Kiiski.

Lisätietoja:
Vapaa-ajan kaupan johtaja Sami Kiiski, puh. 050 389 0901, sami.kiiski@kesko.fi
Viestintäjohtaja Jessica Diktonius, puh. 040 709 9176, jessica.diktonius@kesko.fi

Takaisin ylös