Uusi K-Supermarket rakenteilla Vahva-Jussin alueelle Lahteen

K-ryhmä aluetiedote 12.12.2019

Vahva-Jussin alueelle (ent. Starkin alue) on rakenteilla 2000 m2 kokoinen K-Supermarket osoitteeseen Vahva-Jussin lenkki 2. Kaupan pihalle tulee 100 autopaikkaa. Tavoitteena on avata uusi K-Supermarket Hyppyri loppuvuodesta 2020.

”Lahteen ei ole hetkeen rakennettu K-kauppaa, joten on hienoa, että voimme nyt tuoda kokonaan uuden kaupan lahtelaisille asiakkaille liikenteellisesti hyvään sijaintiin”, kommentoi K-ryhmän aluejohtaja Timo Heikkilä.

K-Supermarketista tullaan rakentamaan energian osalta lähes hiilineutraali. Kauppaan tulee uusi, täysin ainutlaatuinen energiankierrätysjärjestelmä, joka yhdistää luonnollisella kylmäaineella toimivan erittäin vähäpäästöisen kylmäjärjestelmän, lämpöpumpun ja energian kierrätykseen tarvittavat talteenottojärjestelmät. Se hyödyntää viilennyksestä sivutuotteena syntyvän lauhdelämmön kiinteistön lämmitystarpeisiin. Rakennuksen lämmönkulutus pienenee parhaimmillaan jopa 95 prosenttia, joten innovaatio muuttaa ruokakaupan kerralla lähes hiilineutraaliksi. Motiva palkitsi järjestelmän Vuoden Energianerokas 2019 -tunnustuksella.

Uuden K-Supermarketin rakentamisesta vastaa Hartela, joka on kotimainen perheyhtiö. Hartelan Lahden toimipiste on perustettu vuonna 2001.

”Olemme tyytyväisiä, että pääsemme toteuttamaan energiankäytöltään lähes hiilineutraalia K-kauppaa ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden kanssa uudelle Vahva-Jussin asuinalueelle. Alueen oma ruokakauppa merkitsee tuleville asukkaille myös huomattavasti vaivattomampaa arkea”, toteaa Hartelan aluejohtaja Tuomas Ruponen.

Lisätietoja:
K-ryhmän aluejohtaja Timo Heikkilä, puh. 050 049 6170
Hartelan aluejohtaja Tuomas Ruponen, puh. 050 444 1109

Lisätietoja energiankierrätysjärjestelmästä: https://kesko.fi/media/uutiset-ja-tiedotteet/uutiset/2019/k-ryhman-uusi-energiankierratysjarjestelma-mullistaa-ruokakauppojen-energiatalouden/

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi 

Takaisin ylös