K-kauppias ja kolme julkkiskokkia julkaisevat keittokirjan

K-citymarket Kupittaan kauppias Hannu Aaltonen on koonnut keittokirjan yhdessä huippukokkien Pertti Kallioisen, Pekka Terävän ja Aki Wahlmanin kanssa. Kaikki Kauppias ja 3 kokkia -kirjan resepteissä tarvittavat raaka-aineet löytyvät hyvin varustetuista ruokakaupoista ja kirjasta löytyy reseptit niin arkeen kuin juhlaan. 

Turun K-citymarket Kupittaan K-kauppias Hannu Aaltonen on koonnut syksyn herkullisimman keittokirjan. Kirjan reseptit ovat tehneet Street Gastron yrittäjä Pertti Kallioinen, yrittäjä ja keittiömestari Aki Wahlman sekä keittiömestari ja ravintoloitsija Pekka Terävä.

Kirja on jaettu tekijöidensä mukaisesti kolmeen osaan. Pertti Kallioisen reseptit ovat katuruokakulttuuria parhaimmillaan. Aki Wahlmanin resepteissä keskitytään herkulliseen arki- ja perinneruokaan. Pekka Terävän osiossa taas paneudutaan pohjoismaisten raaka-aineiden kautta hieman vaativampiin ja juhlavampiin resepteihin.

”Moni keittokirja keskittyy vain yhteen teemaan tai reseptit ovat jopa liian hankalia. Tavoitteemme tässä kirjassa oli tehdä herkullista ruokaa yksinkertaisista raaka-aineista, joita löytyy tavallisen ruokakaupan hyllyiltä. Lopputuloksena on useisiin eri tilanteisiin sopivia reseptejä, jotka sopivat niin aloitteleville kotikokeille kuin jo pidempään kokkausta harrastaneille”, kertoo K-kauppias Hannu Aaltonen.

Kirjan jokainen resepti koostuu raaka-aineista, jotka esitellään reseptin yhteydessä kuvin. Itse resepteissä ohjenuorana on ollut herkullisuus, helppous ja simppelit raaka-aineet. Kaikki kirjan resepteissä tarvittavat raaka-aineet löytyvät hyvin varustetuista ruokakaupoista.

Kauppias ja 3 kokkia -kirja myynnissä 30.9. alkaen K-citymarketeissa ja Turun Kansallisessa Kirjakaupassa. Hinta 15 euroa.

Video perunapizzan reseptin toteutuksesta: https://youtu.be/daNl03s1n-w

Arvostelukappaleet:
Viestintäpäällikkö Satu Pusa, satu.pusa@kesko.fi, 040 771 0650

Lisätietoja:
K-kauppias Hannu Aaltonen, hannu.aaltonen@k-citymarket.fi, p. 0400 522 757         

Takaisin ylös