K-ruoka-mobiilisovellus nousi App Storen latauslistan ykköseksi

KESKO LEHDISTÖTIEDOTE 08.10.2015 KLO 08.30

K-ruoka-mobiilisovellus on noussut App Storen ilmaiset sovellukset -kategorian ladatuimmaksi sovellukseksi heti lanseerausviikolla.

- Olemme innoissamme sekä hieman yllättyneitä, että nousu tapahtui näin nopeasti. Ensimmäiset arviot ja kommentit sovelluksesta ovat olleet hyvin positiivisia. Tämä osoittaa, että sovellukselle on selkeä tarve, se helpottaa asiakkaan arkea, kertoo myyntijohtaja Mika Kakko Keskon päivittäistavaratoimialalta.

K-ruoka-mobiilisovelluksen App store -versio lanseerattiin maanantaina 5.10. Sovellus tarjoaa henkilökohtaisia etuja ja kauppakohtaisia tarjouksia sekä älykkään ostoslistan, joka suosittelee asiakkaan usein ostamia tuotteita sekä lähes 6 000 reseptiä ohjeineen.

Ostoslista on jaettavissa useammalle laitteelle K-Plussa-korttitalouden sisällä, ja lista päivittyy reaaliaikaisesti.

Windows Phone ja Android -versiot, joita onkin jo kovasti toivottu, julkaistaan noin kuukauden päästä. Asiakaslähtöistä kehitystyötä jatketaan, tulemme kehittämään sovellusta aktiivisesti, lupaa Kakko.

Lisätietoja
myyntijohtaja Mika Kakko, Kesko, päivittäistavarakauppa, p. 050 3064 256

Tiedote 5.10: Uusi älykäs K-ruoka-mobiilisovellus auttaa asiakasta kaupassa ja kotona: http://www.kesko.fi/media/uutiset-ja-tiedotteet/uutiset/2015/uusi-alykas-k-ruoka-mobiilisovellus-auttaa-asiakasta-kaupassa-ja-kotona/ 

Video: K-ruoka-mobiilisovellus - paras kauppakaveri https://www.youtube.com/watch?v=T24Yn6alKbY

Yli 900 K-ruokakaupan asiakastyytyväisyydestä vastaavat K-ruokakauppiaat, joiden kanssa Keskon päivittäistavarakauppa toimii ketjuliiketoimintamallilla. K-ruokakauppojen ketjuja ovat K-citymarket, K-supermarket, K-market ja K-extra. K-ruokakaupat ovat alansa vastuullisimpia maailmassa. Lisäksi vahvuuksia ovat ylivoimaiset tuoreosastot, ammattitaitoinen palvelu, laajimmat valikoimat, suomalaiset tuotteet ja Pirkka. K-ruokakaupat ovat sekä laadukkaita että edullisia. K - jotta kaupassa olisi kiva käydä.

Takaisin ylös