Sijoittajapodcastit ja -blogit

Tällä palstalla pureudutaan sijoittajia kiinnostaviin Kesko-aiheisiin blogikirjoituksissa ja podcasteissa.

Sijoittajapodi: Monipuoliset digipalvelut tukevat rakentamisen ja talotekniikan kaupan menestystarinaa

14.06.2022

Sijoittajapodin uudessa jaksossa keskustellaan rakentamisen ja talotekniikan kaupan viime vuosien menestyksestä ja erityisesti siitä, miten menestystä tuetaan kehittämällä sekä asiakkaiden elämää että myyjien työtä helpottavia edistyksellisiä digitaalisia palveluita. Vieraana on Keskon rakentamisen ja talotekniikan kaupan digitaalisista palveluista ja myymälä- ja palvelukonsepteista vastaava johtaja Johanna Kontio.

Keskon rakentamisen ja talotekniikan toimiala on ollut viime vuosien menestystarina. Menestyksen taustalla on vuonna 2015 laadittu kasvustrategia, jota täsmennettiin rakentamisen ja talotekniikan kaupan osalta 2018. Strategia mahdollistaa tehokkaan toiminnan myös haastavissa ja vaihtelevissa olosuhteissa.

Osa tätä strategiaa ovat digitaaliset ratkaisut, joilla pyritään luomaan erinomainen asiakaskokemus. Lisäksi digitaalisten ratkaisujen avulla helpotetaan myyjien työtä ja tehostetaan logistiikkaa.

Digitaalisten ratkaisujen kehittämisessä huomioidaan se, että Keskon rakentamisen ja talotekniikan kauppa palvelee kolmea asiakasryhmää – kuluttajia, ammattirakentajia ja teknisen tukkukaupan ammattilaisia – ja näiden tarpeet eroavat toisistaan sekä myymälöissä että digitaalisten ratkaisujen ja palveluiden osalta. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan digitaalisten palveluiden asiakastyytyväisyys onkin erinomaisella tasolla.

Johanna Kontio vastaa rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialalla konsepteista, myymälöistä, digitaalisista palveluista sekä strategian toteutuksen seurannasta. Uudessa sijoittajapodin jaksossa Kontio ja Keskon sijoittajasuhdejohtaja Hanna Jaakkola keskustelevat muun muassa siitä, miten digitaalisten palveluiden kehittämisessä huomioidaan eri asiakasryhmien toisistaan poikkeavat tarpeet ja miten digikehityksessä hyödynnetään synergiaetuja eri toimintamaiden välillä.

Kesto n. 10 minuuttia

 

 

Takaisin ylös