Vaasan K-Market Palosaari täysremonttiin kesän ajaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.5.2024 Vaasan Ahventiellä K-Market Palosaareen tehdään täysremontti ja uudistustyöt kesän aikana. Kauppa menee kiinni perjantaina 31.5. ja se avataan uudenveroisena elokuussa. K-kauppiaana toimii Jaana Järvinen.

”Tunnelmat ovat iloiset ja odottavat. Vain kauppias ja henkilökunta jäävät entisestä – ja pullonpalautusautomaatti”, kauppias-Jaana vitsailee. Kesän aikana kaikki kaupan sisältä uusitaan niin talotekniikkaa, valaistusta ja kalusteita myöten.

Remontti vie kaupan suoraan 2030-luvulle

”Palosaaren Ahventiellä on tässä kiinteistössä ollut aina kauppa. Kauppaketjujen kyltit ovat vain vaihtuneet ja niitä löytyikin nyt varastoja siivotessa. Tällä remontilla ja uudistustöillä hypähdetään suoraan 2030-luvulle”, Jaana sanoo. Hän on toiminut kauppiaana K-Market Palosaaressa vuodesta 2015 saakka.

Remontissa uusitaan koko talotekniikka mm. sähköt ja ilmastointi. Valaistusta lisätään ja kaikki kalusteet sekä kylmälaitteet että lämpimän puolen hyllyt uusitaan. Hedelmä- ja leipäkalusteet tuunataan uutta vastaaviksi. Kauppaan asennetaan myös nykyaikainen ja energiaa säästävä kylmälaitos. ”Uusien laitteiden ja tekniikan myötä voimme myös säästää melkoisen määrän energiaa entiseen verrattuna.”

Uutena palveluna K-Market Palosaareen saadaan asiakkaiden kovasti toivoma paistopiste, joka käy kuumana joka päivä paistaen suolaisia ja makeita leivonnaisia. Hinnannäyttö muuttuu myös sähköiseksi.

Palosaaren lisäpalvelut, Woltin kotiinkuljetuspalvelu, Postnordin ja Matkahuollon pakettipalvelut, jatkuvat kaupan avautuessa elokuussa. Myös Postin palvelut kuuluvat jatkossakin K-Market Palosaareen. Remontin ajan Posti palvelee pääpostissa kauppakeskus Rewell Centerissä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös