Toni ja Sari Kujala Porin K-Market Pihlavan ja K-Market Pikku-Juhanan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.5.2024 Toni ja Sari Kujala aloittavat elokuun alusta Porin K-Market Pihlavan ja K-Market Pikku-Juhanan kauppiaina.

Uusiin kauppoihin tulo ja ensi vuonna avattavan K-Supermarket Pihlavan kauppiuus tuntuu ”innostavan jännittävältä” vakuuttavat Kujalat.

”Uusi kauppapaikka, henkilökunta ja uudet asiakkaat, sekä ensi vuonna avattava uusi K-Supermarket. Siinä on paljon, jopa kauppiaspariskunnalle. Odotamme kuitenkin innolla, että pääsemme kehittämään ja tekemään kaupoista oman näköistämme. Toivomme, että pystymme tarjoamaan Pihlavan, Yyterin ja koko Meri-Porin alueen asiakkaille kattavan tuotevalikoiman, joka vastaa asiakkaiden tarpeita”, Toni ja Sari kertovat.

Liikeideaa on suunniteltu myös tarkkaan. ”Haluamme tarjota asiakkaille omat lähikaupat, joista he löytävät tarvitsemansa niin arkeen kuin juhlaan. Laajoilla palveluilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaiten. Asiakkaiden toiveet kuullaan ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.” Kaupoista tulee löytymään tuotteita K-Menusta brändituotteisiin, jotta jokainen asiakas löytää itselleen omansa. Valikoimat ovat laajoja ja laadukkaita, että ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. ”Haluamme palvella asiakkaitamme kunnioittavasti ja arvostavasti parhaalla mahdollisella tavalla hymyillen ja iloisesti”, lupaavat uudet kauppiaat. ”Lupaamme myös, että kauppiaiden vaihdosta tullaan juhlimaan asiakkaiden kanssa. Ilmoitamme siitä sitten myöhemmin.”

”Tulevaisuudessa haluamme tarjota koko Meri-Porin alueelle asiakkaita palvelevan K-Supermarketin, jossa palvelu ja tuotteet ovat ensiluokkaista. Kaupan tarjonnasta tehdään monipuolinen ja painotetaan pientuottajien tuotteita läheltä ja kauempaa”, Kujalat kertovat uuden K-Supermarket Pihlavan osalta.

Kauppojen arkea voi seurata jatkossa sosiaalisen median tileiltä.

Vastuullisuustyötä tehdään molemmissa kaupoissa arjen työnä. ”Olemme sitoutuneet K-ryhmän vastuullisuusstrategiaan. Meille tärkeää on taata turvallinen työskentely henkilökunnalle, sekä asiakkaille turvallinen asiointi. Henkilökunnan hyvinvointi ja kouluttamien on myös tärkeää. Tällöin voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua.”

Toni ja Sari Kujala ovat toimineet viimeiset kolme ja puoli vuotta kauppiaina Noormarkussa K-Market Noormarkussa ja Forssintiellä. Tonin on kaupan alan konkariammattilainen, hänellä on kaupan töistä kokemusta jo yli 25 vuotta. Sari on työskennellyt ennen kauppiasuraansa sairaanhoitajana Sydänkeskuksessa Tampereella.

Kujalan perheeseen kuuluvat pojat Johan 14 v. ja Joel 22 v. Johan aloittaa yläkoulun viimeisen luokan syksyllä ja Joel opiskelee ja asuu jo omillaan. ”Kauan sitten oma kauppa oli vain Tonin haave, kunnes siitä tuli koko perheemme unelma. Onkin selvää, että koko perheen löytää useasti kaupalta joko yhdessä tai erikseen”, Sari kertoo. ”Perheen kanssa yhdessä tykkäämme matkustella ja viettää aikaa kotona tai mökillä. Vietämme aikaa myös luonnossa, niin talvella kuin kesällä. Toni harrastaa golfia Johanin kanssa. Sari tykkää lukea, leipoa ja sisustaa kotia. Yhteistä aikaa vietetään myös risteillen, pelaten lauta- ja tietopelejä sekä elokuvia katsellen.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös