Teemu Alitalo K-Market Vesilahden kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.3.2024 Teemu Alitalo aloittaa K-Market Vesilahden kauppiaana 15.4.

Vesilahden K-Market tulee Teemun toiseksi kaupaksi, hän luotsaa myös Viialan K-Market Maukasta.

Ensimmäiset kuukaudet kauppias nauttii K-Market Vesilahdessa alkuhuumasta

”Tuntuu erittäin mukavalta aloittaa myös K-Market Vesilahden kauppiaana. K-Market Maukkaassa ja Vesilahdessa on paljon samankaltaisuuksia, joten uskon, että kotiudun K-Market Vesilahteen erittäin nopeasti. Pyrin jakamaan oman aikani tasaisesti kummallekin myymälälle mutta uskon että ensimmäiset pari kuukautta menee enemmän K-Market Vesilahdessa alkuhuumassa”, tuumaa Teemu hauskasti. ”Hanna ja Juho ovat pitäneet myymälää erittäin hyvänä ja tähän on minun hyvä lähteä rakentamaan asiakkaiden ja kauppiaan näköistä kyläkauppaa. Toivotan Kuisman perheelle kaikkea hyvää jatkoon!”

Kaupan kulmakivet ovat siisteys, selkeys ja saatavuus

”Nykyisen kauppani kulmakivinä toimivat siisteys, selkeys ja saatavuus ja näihin tulen keskittymään myös K-Market Vesilahdessa”, kertoo uusi kauppias. ”Tuotevalikoimaa tullaan käymään läpi ensimmäisten kuukausien aikana ja asiakkaiden toiveita kuunnellaan tarkalla korvalla. Pyrin tuomaan myyntiin erikoisempia tuotteita, joita ei jokaisesta kaupasta löydy.”

”K-Market Vesilahti toimii monelle täydennysostospaikkana ja pyrimme siihen että peruselintarvikkeita olisi aina saatavilla. Kyläkauppamainen hyvä ja välittävä palvelu tulee jatkumaan edelleen K-Market Vesilahdessa ja tästä ammattitaitoinen henkilökunta pitää varmasti kiinni. Asiakas lähtee kaupasta onnellisempana kuin sinne tullessa”, Teemu lupaa.

”Vastuullisuuteen  liittyen myymälän kaikki kierrätykset tehdään asianmukaisesti ja hävikin hallintaan keskitytään yhdessä henkilökunnan kanssa. Ilta-ale käytäntö tulee käyttöön myös K-Market Vesilahdessa K-Market Maukkaan tapaan.”

Teemun työura kaupan alalla on alkanut 2011 K-Citymarket Koivukylän palvelutiskiltä, missä hän työskenteli ravintola-alan opintojensa ohessa. 2013 hän siirtyi osastopäälliköksi K-Citymarket Lielahteen ja sieltä K-Citymarket Ylöjärvelle myymäläpäälliköksi. Kauppiasvalmennuksen Teemu on suorittanut vuonna 2017 ja kauppiasura alkoi K-Market Maukkaassa keväällä 2022.


Teemu lähettää terveisensä: ”Haluan kiittää kasvattajakauppiasta, edustajia ja kumppaneita tähänastisesta kauppiasurasta. Olemme saaneet yhdessä paljon aikaan K-Market Maukkaassa ja nyt on K-Market Vesilahden vuoro.”

Teemun perheeseen kuuluvat puoliso Elina ja lapset Eino 4 v. ja Oiva melkein 2 v. ”Lapsia tulee näkymään varmasti myös kaupan arjessa mukana. Vapaa-aikani kuluu kalastuksen ja perheen parissa”, Teemu kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös