Rauman Sinkokadun K-Supermarket on saanut nimen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.3.2024                  Rauman Sinkokadulle nouseva uusi K-Supermarket on saanut nimen: K-Supermarket Pyynpää. K-kauppiaana toimii Eveliina Perälä.

Pyynpään kaupunginosalla on pitkä historia. Ensimmäisen kerran Pyynpää-nimeä on tiedetty käytetyn jo 1600-luvulla ja koko aukeaa käytettiin silloin  maanviljelykseen.

Kauppias-Eveliina kertoo: ”Pyörittelimme erilaisia nimiä ja loistavia ehdotuksia saatiin usealta eri taholta. Halusimme kaupan nimen viittaavan paikkaa, missä kauppa on. Raumalaisille uuden kaupan sijainti löytyy helposti tutun kaupunginosan nimen ansiosta.”

K-Supermarket Pyynpään rakennushanke etenee hienosti kylmästä talvesta huolimatta. Työt ovat siirtyneet jo sisävalmistusvaiheeseen ja siellä on lattiatyöt parhaillaan käynnissä. Julkisivu- ja pihatyöt aloitetaan loppukeväästä, kun säät sen sallivat.

Eveliina Perälä kertoo, että kaupan somekanavat on avattu. ”Odotettavissa uudessa kaupassa on avaran sisäänkäynnin lisäksi mm. nopean asioinnin mahdollistavat monet itsepalvelukassat, kalan savustus,  suuri valikoima premium-irtokarkkeja, vaihtuva lounasbuffet ja asiakkaiden toivoma salaattibaari”, listaa Eveliina. ”Avausaikataulu tarkentuu, mutta loppusyksystä viimeistään tavataan kauppiaan tarjoamien aamukahvien merkeissä. Äärimmäisellä innolla rakennetaan modernia Pyynpään alueen kauppaa.”

Rekrytointi alkaa toukokuussa

Henkilökunnan rekrytointi käynnistyy toukokuussa. ”Olen saanut K-Supermarket Pyynpään työpaikkoihin jo toistakymmentä hakemusta ja ne huomioidaan, kun haku avautuu. Etsin lähtökohtaisesti iloisia asiakaspalvelun ja osastojen moniosaajia tiimityöskentelymalliin sekä erikoisosaamista palvelutiskille lihan ja kalan pariin”, kauppias kertoo.

Facebook: https://www.facebook.com/search/top?q=k-supermarket%20sinkokatu


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös