Piia Kajovalta kauppiaaksi Tampereen K-Market Peltolammille

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.4.2024 Piia Kajovalta aloittaa kauppiaana 25.5. Tampereen K-Market Peltolammissa.

”On hienoa päästä kauppiaaksi Peltolammin perinteiseen tamperelaiseen ympäristöön. Odotan innolla henkilökuntaan tutustumista ja asiakkaiden tapaamista päivittäisessä arjessa”, Piia iloitsee.

Tuoreutta, raikkautta ja erinomaisia makuja

Piian liikeideaan kuuluvat vahvasti tuoreus, raikkaus ja maukkaat maut. Hän haluaa myös tarjota asiakkailleen erilaisia tuotteita eri hintaryhmistä: K-Menu-, Pirkka Parhaat – ja Pirkka-tuotteet sekä muuta valikoimaa toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan. ”Monipuolisen valikoiman varmistamiseksi otan tietysti asiakkaat mukaan ja kuuntelen heidän toiveitaan. Asiakkaita varten tätä kauppaa tehdään, jotta kaikki tarvittava löytyisi läheltä, Peltolammin kivijalasta”, Piia avaa suunnitelmiaan. ”Asiakaspalvelufilosofiani on, että olemme täällä tekemässä kauppaa asiakkaiden kanssa, asiakkaiden vuoksi. Olemme helposti lähestyttäviä, mukavia tyyppejä. Asiakaspalvelun parasta kärkeä, eikä hyvää asiakaspalvelua tarvitse lähteä etsimään muualta.”

”Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille keitellään henkilökunnan kanssa avajaiskahvit, kun ensin hieman pääsen tutustumaan alueeseen, henkilökuntaan ja asiakkaisiin. Ja kesää kohti kun ollaan menossa, niin varmasti kaupalla tehdään kunnon jätskitarjous”, lupaa uusi kauppias. ”Tulen näkymään kaupalla alusta asti ja minua saa tulla nykimään hihasta asiakastoiveiden muodossa tai vaikka vaan vaihtamaan kuulumisia.”

Piia paljastaa myös, että Wolt-yhteistyö otetaan käyttöön heti, kun mahdollista.

Vastuullisuus tulee näkymään kaupalla esimerkiksi energiansäästönä ja tuotteiden päätyminen hävikkiin minimoidaan punalaputuksella ja tehdään yhteistyötä ruokapankkien kanssa, jotta käyttökelpoiset elintarvikkeet päätyvät hyvään tarkoitukseen. ”Pyrin kaupassani siihen, että tuotteita menisi mahdollisimman vähän hävikkiin. Panostan siihen, että viimeinen käyttöpäivä- tai parasta ennen päiväystä lähestyvät tuotteet punalaputetaan ajoissa ja siirretään helposti asiakkaiden saataville kylmäkaappiin tai muutoin niille varattuun paikkaan. Lisäksi vastuullisuus korostuu myös työhyvinvoinnissa, kaikilla työntekijöillä pitää olla mahdollisuus tulla kuulluksi ja kohdelluksi tasa-arvoisesti.”

Piia on lähtöisin Keski-Suomesta mutta on jo 15 vuotta asunut Pirkanmaalla. ”Uskon, että pääsen hyvin  Peltolammin menoon mukaan ja voin luoda kaupalla kestäviä asiakassuhteita.”

Piia on aikaisemmin työskennellyt yksityisellä sektorilla ja valtio-omisteisessa organisaatiossa kiinteistöjen ja toimitilojen parissa. ”Olen toiminut globaaleissa yrityksissä esimies- ja asiantuntijatehtävissä tuottamassa kiinteistö- ja toimitilapalveluita siivouksen ja securityn parissa sekä toiminut toimitilojen vuokrauksessa valtakunnan laajuisesti.”

Piian perheeseen kuuluvat puoliso, joka jatkaa omassa ammatissaan mutta toimii Piialle tärkeänä taustatukena, neljä teini-ikäistä nuorta sekä Bruno-koira. ”Vapaa-ajallani tykkään erityisesti ulkoilla koiran kanssa, joka rakastaa viilettää metsissä ja sitä on hauska seurata. Harrastuksenani on sienestys ja odotan jo korvasieniaikaa sekä syksyä. Kuntosaliharrastusta voisi myös alkaa taas viritellä, oman fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi”, kertoo Piia vapaa-ajan vietostaan.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös