Paikkakunnan parasta palvelua – Pohjanmaan vuoden K-Supermarket löytyy Lapualta

Vuoden 2023 parhaat K-Supermarketit on valittu. Pohjanmaalla parhaan kaupan tittelin vei K-Supermarket Lapua.      

Perusteluissa Pohjanmaan alueen parhaana palkitsemisessa korostuivat osaava ja palvelualtis henkilökunta ja kauppiaspari sekä erittäin laaja valikoima, josta kauppa saa asiakkailtaan paljon kiitosta. Kaupan tavoitteena onkin olla Lapuan paras ruokakauppa niin hyvällä palvelulla, että sen huomaa joka päivä. K-Supermarket Lapuan kauppiaina toimivat Jari ja Aino Hahka

”Tunnustus tuli yllätyksenä, vaikka onkin pitkäjänteisen tekemisen tulos. Meille on tärkeää arjessa näyttää, että asiakas on kaiken tekemisemme keskiössä. Se näkyy esimerkiksi asiakastyytyväisyydessämme, ja nyt tässä tunnustuksessa. Suuri kiitos henkilökunnallemme siitä työstä, joka tämän eteen on tehty”, kertoo Jari. 

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan sekä alueellisesti että erilaisissa vaihtuvissa kategorioissa. Tänä vuonna kauppoja palkittiin alueellisen menestyksen lisäksi esimerkiksi heittäytymisestä, ideoimiskyvystä ja tapahtumista. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna K-Supermarket Toppila Oulusta.

”Ketjumme juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan, ja tekemistä on kaupoissamme alusta saakka ohjannut pyrkimys olla aina se tavallista parempi ruokakauppa. Tämä pätee myös nyt palkittuihin kauppoihin. Ne kaikki tarjoavat alueensa parhaan ja inspiroivimman kauppakokemuksen, omien asiakkaidensa paikalliset toiveet huomioiden” kertoo K-Supermarket ketjun johtaja Anne Hujala.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös