Mirka ja Janne Kujala K-Supermarket Ähtärin kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.7.2024 Mirka ja Janne Kujala aloittavat 1.10. Ähtärissä K-Supermarketin kauppiaina.

”Tuntuu todella hienolta päästä aloittamaan kauppiasura K-Supermarket Ähtärissä. Odotamme suurella innolla tulevaa syksyä”, kertoo Mirka Kujala. ”Perheellämme on vahvat ankkurit Alavudella, ja tuntuu mahtavalta, kun ensimmäinen kauppapaikka tarjoutui aivan naapurista.”

Asiakkaiden kuuntelua ja aktiivista mukana oloa kaupan arjessa ja yhteisössä

Kaupan kehitystyöhön Mirkalla on selvät suunnitelmat: kaupan tuoreosastojen kehittämistä jatketaan edelleen, panostaminen tuoreuteen, laatuun ja valikoimaan ovat etusijalla. Sesongeissa viritetään valikoimat huippuunsa, ja kesäisin huomioidaan myös kesäasukkaat ja heidän tarpeensa aktiivisesti. ”Arvostan suuresti pien- ja lähituottajia, ja haluan rakentaa mahdollisimman monipuolisesti valikoimaa myös heidän tuotteillaan. Kuuntelen asiakkaiden toiveita herkällä korvalla ja haluan näkyä aktiivisesti kaupan arjessa sekä olla paikallisessa yhteisössä mukana”, Mirka listaa.

”On tärkeää, että jokaiselle asiakkaalle löytyy kaupastamme sopivan hintainen ostoskori. Valikoimistamme tulee löytymään sopivasti vaihtoehtoja, niin arkeen kuin juhlaan. Haluan että valikoimista löytyy laajat Pirkka ja K-Menu tuoteperheet, sekä laadukkaita premium-tuotteita”, Mirka kertoo. ” Haluan, että asiakkaat saavat jokaisella kauppareissulla ammattimaista palvelua ja he kokevat itsensä tervetulleeksi kauppaan. Haluan myös, että kaupasta ja henkilökunnasta välittyy lämminhenkinen ja iloinen fiilis, ja asiakkaat kokevat kauppareissunsa kotoisaksi. Supervoimani kauppiaana on luovuus, ideointi ja asiakaspalveluhenkisyys.”

”Avajaiskahvitukset tarjouksineen järjestetään heti, kun olemme hieman päässeet tutustumaan K-Supermarket Ähtäriin, henkilökuntaan ja asiakkaisiin”, Kujalat lupaavat.

K-Supermarket Ähtärin verkkokaupan palveluita ryhdytään myös kehittämään. Asiakkaille tarjotaan noutotilaukset jokaiselle arkipäivälle ja tulevaisuudessa on ajatuksena ottaa myös kotiinkuljetuspalvelu käyttöön. Kaupan arkea ja aherrusta voi seurata K-Supermarket Ähtärin Facebook- ja Instagram-sivuilta.

Vastuullisuustoimia tehdään K-Supermarket Ähtärissä joka päivä. ”Tulemme tekemään aktiivista työtä hävikin minimoimisessa, päiväysvanhat tuotteet lahjoitetaan ruokajakoon, sekä pyrimme kierrättämään mahdollisimman tehokkaasti kaiken kierrätyskelpoisen. Minulle äärimmäisen tärkeää on myös henkilökunnan työhyvinvointi ja sekä että he viihtyvät työssään, ja saavat mahdollisuuden kehittää itseään.”

Mirka Kujalalla on työuraa kaupan alalta 14 vuoden verran ja hän on työskennellyt sen ajan K-Supermarket Alavudella. Janne Kujala on ammatiltaan putkiasentaja ja hän on työskennellyt perheyrityksessään 2006 alkaen. Janne tulee myös mukaan kaupan toimintaan mutta hän toimii myös kaupan työn ohella edelleen omassa ammatissaan.

Kujalan perheeseen kuuluvat lapset Arttu, Juuli, Roope ja Joonas. Vapaa-ajalla puuhaillaan perheen kesken kaikenlaista ja meneillään on aina jokin projekti. ”Aikaa kuluu tietysti vapaa-ajalla myös lasten harrastusten parissa. Nautimme mökillä olemisesta ja pidän lenkkeilystä ja pyöräilystä. Olen ikuinen hevostyttö. Tällä hetkellä omaa hevosta ei ole, mutta jonain päivänä minulla on varmasti taas oma hevonen. Viljelemme myös pienimuotoisesti ja tällä hetkellä meillä on heinää, kauraa sekä ohraa viljelyksessä. Onhan tässä jo heitelty ilmoille ajatusta, josko jonain vuonna kaupastamme löytyisi kauppiaan viljelemät varhaisperunat valikoimista.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös