Leena Korpi aloittaa kauppiasuransa Vaasassa kolmella K-Marketilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.6.2024 Leena Korpi aloittaa kauppiasuransa Vaasassa ottamalla vastaan kolmen K-Marketin avaimet. Syyskuun alusta hän saa K-Market Kuusilahdentien sekä Kauppapuistikon ja lokakuun alusta K-Market Pitsitehtaan.

Leena kertoo odottavansa kauppojaan innostuneena mutta samalla jännittäen. ”Kaikki kolme kauppaa ovat erityyppisiä, joten liikeideatkin tulevat poikkeamaan toisistaan. Tulen rakentamaan jokaisesta kaupasta asiakkaan näköisen valikoimaltaan ja panostamaan tuotteiden laatuun.”

Tärkeintä on loistava asiakaspalvelu

Jokaisella K-Marketilla on oma liikeideansa. ”Kauppapuistikolla keskitymme asioinnin nopeuteen ja helppouteen. Kuusilahdentiellä tarjoamme arjen pienet ostokset ja Pitsitehtaalla taas panostamme siihen, että valikoimista löytyy kaiken hintaisia tuotteita K-Menusta brändituotteisiin, jotta asiakas löytää haluamansa”, Leena kertoo.

”Lähden kehittämään jokaisessa kaupassa varsinkin tuoretuotteita ja miettimään valikoimaa asiakkaan kantilta. Tulen ottamaankin asiakastoiveet sekä asiakaspalautteet huomioon – tervetuloa kertomaan!”, Leena kehottaa. ”Minulle tärkeintä kaupassa on loistava asiakaspalvelu ja olen kuullutkin, että näissä kolmessa kaupassa asiakaspalvelu onkin jo hyvällä mallilla.”

”Tulen olemaan läsnä kauppojen arjessa ja kunhan arki rutinoituu, niin tulemme myös juhlistamaan kauppiaan vaihtumista. Kuusilahdentielle suunnittelen myös erilaisia tempauksia, miljöö on nimittäin todella inspiroiva ja meri melkein heti siinä vieressä”, Leena lupaa.

Vastuullisuustyöt ovat iso osa kaupan arkea ja uusi kauppias tulee miettimään näitä asioita niin hävikin kuin kierrätyksenkin kannalta. ”Tulemme tekemään yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa. Minulle on myös tärkeää henkilökunnan kouluttaminen, haluan antaa mahdollisuuden innokkaille työntekijöille kouluttaa itseään työn ohella.”

Leena on työskennellyt kaupan alalla reilut 22 vuotta ja koko sen ajan K-ryhmässä. Tästä ajasta hän on työskennellyt tavaratalopuolella yhdeksän vuotta ja loput ajasta muutaman eri kauppiaan alaisuudessa. ”Aikaisempi työurani antaakin minulle hyvin laajan osaamisen kaupan alan eri osa-alueista.”

Leenan perheeseen kuuluvat hänen miehensä lisäksi 18-vuotias poika ja 12-vuotias tytär sekä koira. ”Arki menee tyttären jalkapalloharrastuksen parissa, jossa ollaankin tiiviisti oltu mukana nyt seitsemän vuotta, ehdin valmentamaankin tyttöjä kuutisen vuotta, eli jalkapallo on ollut suuri osa arkea. Irtaudun työkiireestä lukemalla kirjoja, sen lisäksi käymme mieheni kanssa vaeltamassa pari kertaa vuodessa. Perheeni aikoo olla mukana kaupan toiminnassa jollain tavalla tulevaisuudessa.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös