Kokemäen K-Supermarket Teljänporttiin kauppiaiksi Jyri ja Elina Saarinen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.5.2024 Jyri ja Elina Saarinen aloittavat elokuun alusta Kokemäellä K-Supermarket Teljänportin kauppiaina.

”On hienoa päästä K-Supermarket Teljänportin kauppiaiksi ja kehittämään kauppaa ja kaupan palveluita. Aiomme panostaa kaupan selkeyteen ja valikoimaan”, kertovat uudet kauppiaat. ”Odotamme innolla aloitustamme K-Supermarket Teljänportissa.”

”Nykyiselle kauppiaalle Jerelle tsemppiä tulevaan, vaikka hän onkin jo aloittanut toiminnan K-Supermarket Ellenissä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.”

Asiakas on aina ykkönen

Saaristen liikeidea on selkeä: Asiakas on aina ykkönen!  ”Asiakkaita kuunnellaan tarkasti ja varmistamme, että jokaiselle löytyy sopivia tuotteita. Valikoimistamme saa merkkituotteita ja kaupan omia merkkejä. Jokaiselle löytyy sopiva ja sopivan hintainen ostoskori”, Saariset lupaavat.

Kaupan vastuullisuustyössä hävikki minimoidaan, kierrätys on tehokasta ja toiminnassa pyritään säästämään energiaa.

Jyri on työskennellyt lähes koko ikänsä kaupan alalla. ”Olemme toimineet kauppiaina Turussa K-Market Ilpoisessa ja K-Market Pernossa. Kauppiasuramme on kestänyt nyt vähän vajaa kaksi vuotta.”

Jyri harrastaa ammuntaa, joka on ollut hänelle pienestä pitäen intohimo ja hän kuuluu Turun reserviläisiin. Elina harrastaa lenkkeilyä, joogaa ja tankotanssia. ”Perheeseemme kuuluu meidän lisäksemme 3-vuotias tyttäremme Serafia. Meille perheen kanssa yhdessä touhuilu on kaikki kaikessa.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös